Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ανακαλείται το προϊόν «ΜΑΡΑΤΑ δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι αποξηραμένα»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για αγορά αποξηραμένων δαμάσκηνων χωρίς κουκούτσι από σούπερ μάρκετ της εταιρείας Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε., στα οποία εντοπίστηκε κουκούτσι, διαπίστωσε την παρουσία του ανωτέρω προβλήματος σε προϊόντα για τα οποία η εταιρεία Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. είχε προχωρήσει σε διαδικασία απόσυρσης από τα υποκαταστήματα.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν «ΜΑΡΑΤΑ Δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι αποξηραμένα», συσκευασμένα σε πλαστικά σκαφάκια των 250g, με L121228 και ημερομηνία λήξης 28/09/13, προέλευσης Γαλλίας, τα οποία συσκευάζονται στην Ελλάδα για την Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εν λόγω εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος και έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.