Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς

"Η 'Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς, τους τελευταίους μήνες έγινε πολλάκις αποδέκτης της αγανάκτησης και της έντονης δυσφορίας των συναδέλφων που στελεχώνουν την Διμοιρία Υποστήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσής μας, για την καταπόνησή τους λόγω της συχνότατης χρησιμοποίησής της, καθώς και για τον τρόπο που αυτές διατάσσονται.
Ενώ ευελπιστούσαμε στον περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως αναγκαίες, δυστυχώς την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, η ιστορία επαναλήφθηκε με τον πλέον πρόχειρο τρόπο.


Πιο συγκεκριμένα περί ώρα 09:30', ενημερώθηκαν προφορικά όλες οι υπηρεσίες για την συγκρότηση της Δ.Υ., με ώρα αναχώρησης περί ώρα 10:30', με προορισμό το Αιγίνιο-Πιερίας.

Αποτέλεσμα αυτού του έκτακτου ήταν να συγκροτήσουν την Διμοιρία Υποστήριξης και συνάδελφοι που δεν είναι τακτικά ούτε καν αναπληρωματικά μέλη αυτής, δηλαδή ούτε άρτια εκπαιδευμένοι και ούτε διαθέτουν τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ελλοχεύοντας σοβαρότατους κινδύνους για την σωματική τους ακεραιότητα και όχι μόνο...

Ευτυχώς όλα πήγαν κατ' ευχήν... Σε διαφορετική περίπτωση αν κάποιος συνάδελφος κινδύνευε ή τραυματιζόταν;

Επειδή όμως "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ" οφείλουμε να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ την υπερβολική χρήση της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσής μας, οι μετακινήσεις της οποίας έχουν ξεπεράσει την έννοια της συνετής χρησιμοποίησής της, καθώς και τον τρόπο που αυτές διατάσσονται πολλές φορές.

Γνωρίζουμε προς όλους τους αρμοδίους ότι τα καταγγελλόμενα μας είναι απόρροια όχι μεμονωμένων εκτάκτων και εξαιρετικών περιστατικών αλλά επαναλαμβανομένων, και ότι το έκτακτο συγκρότησης της Δ.Υ., πέραν της κατασπατάλησης της αστυνομικής δύναμης και της καταπόνησης του αστυνομικού προσωπικού αποβαίνει εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών και του δημόσιου συμφέροντος.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή σας προκειμένου να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.