Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Βεβήλωσαν Ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στα Σκόπια

Το ζήτημα της βεβήλωσης του ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στην πόλη Βαλάντοβο της ΠΓΔΜ έθεσε με ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά 
Η Μαριλένα Κοππά ζήτησε παρέμβαση της Επιτροπής προς τις αρχές της ΠΓΔΜ προκειμένου να καταδικάσουν απερίφραστα το βανδαλισμό, να φροντίσουν για την αποτελεσματική διαλεύκανση της υπόθεσης και για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών στο ελληνικό νεκροταφείο. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης: 

"Περιστατικά όπως η πρόσφατη βεβήλωση ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στην πόλη Βαλάντοβο της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), βλάπτουν σοβαρά το κλίμα εμπιστοσύνης που προσπαθούν να οικοδομήσουν στις μεταξύ τους σχέσεις η Αθήνα και τα Σκόπια και δεν συμβιβάζονται με την έννοια της καλής γειτονίας.

Ερωτάται, κατά συνέπεια, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αν έχει λάβει γνώση του συγκεκριμένου περιστατικού και αν προτίθεται να ζητήσει από τις αρχές της ΠΓΔΜ να καταδικάσουν απερίφραστα την αποτρόπαια αυτή πράξη, φροντίζοντας για την αποτελεσματική διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκατάσταση των ζημιών στο ελληνικό νεκροταφείο;"

3 σχόλια:

  1. τρέξτε κορόιδα έλληνες για καζίνο, βενζίνη και φασολάκια... πολύ καλά μας κάνουν, πολύ καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ εμείς γράφουμε υβριστικά σχόλια για τα μνημόσυνα στα κιλκισιώτικα στρατιωτικά μνήματα(έστω κι αν τα διαγράφουμε μετά)! τι περιμένετε δηλαδή να γίνεται στα Σκόπια, στην Αλβανία, κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που εισαι ρε Στρατουλη να βγεις να το καταγγειλεις στην τηλεοραση(στρατα στρατουλη),που ειναι το ΠΑΜΕ,που ειναι η ανταρCIA,ο Κουβελης,η "αντιρατσιστικη" πρω(κ)τοβουλια και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.