Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ 1,5% έναντι της Ν.Δ.

Προβάδισμα 1,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Pulse, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς παραμένεςι καταλληλότερος πρωθυπουργός συγκεντρώνοντας ποσοστό 30%.
Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «6 Μέρες», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 21,5% έναντι 20% της Ν.Δ.

Τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα υπόλοιπα κόμματα είναι: Χρυσή Αυγή (12%), Ανεξάρτητοι Ελληνες (5%), ΔΗΜΑΡ (4%), ΠΑΣΟΚ (7%) -καταγράφει αύξηση 0.5%- και το ΚΚΕ (6%).

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός παραμένει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς καθώς συγκεντρώνει το 30% των προτιμήσεων, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας το 23%.

http://www.iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Γνωρίζοντας την απάντηση,ακόμη αναρωτιέμαι,,,πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι που φόρτωσαν στην πλάτη μας 40 χρόνια ΠΑ.ΣΟ.Κ.+Ν.Δ.=Α.Ε...Αυτοί οι ίδιοι να μας σώσουν τώρα με τον Σύριζα,ΠΩΣ;;;κι αναφέρoμαι στους ψηφοΦΟΡΟΥΣ,όχι στα κΏματα...βρε μανία να με σώσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.