Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση διασυνοριακής συνεργασίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου αύξησης των κρουσμάτων λαθροϋλοτομιών.

Στα πλαίσια υλοποίησης των δράσεων του Προγράμματος INTEREG για το έργο: «Cross-border collaboration to fight illegal logging and timber trade to protect trans-boundary Greek-F.Y.R.O.M ecosystems (Πρόγραμμα ΑΙΤΩΛΟΣ)», πραγματοποιήθηκε στις 31-1-2013 στην πόλη Bitola της Π.Γ.Δ.Μ. συνάντηση διασυνοριακής συνεργασίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου αύξησης των κρουσμάτων λαθροϋλοτομιών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή από Ελληνικής πλευράς κλιμακίων των υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, του Δασαρχείου Κιλκίς, του Δασαρχείου Γουμένισσας, του Τ.Ε.Ι. Σερρών και του Τεχνολογικού Ινστιτούτου ΕΚΕΤΑ. Από το Δασαρχείο Κιλκίς συμμετείχαν στη συνάντηση ο Δασάρχης Κιλκίς κ. Ευθύμιος Πολιτίδης, ο Δασολόγος Γ. Καγιάννης και οι Δασοπόνοι Κ. Καζλαράκη και Α. Ουρούζη.

Οι συναντήσεις και η συνεργασία όλων των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, θα συνεχιστούν στα πλαίσια του συγκεκριμένου έργου και το επόμενο χρονικό διάστημα, με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων για την καταπολέμηση των κρουσμάτων των λαθροϋλομιών και την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων των δύο Χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.