Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς διεξήχθησαν στην αίθουσα πρώην Νομαρχίας Κιλκίς, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013. 
Όλοι οι αθλητές-ριες καλούνται δυο φορές το χρόνο να δώσουν εξετάσεις για τις γνώσεις τους ανά κατηγορία με την ανάλογη ύλη σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία ΕΛ.Ο.Τ.

Σε δυο προγράμματα διεξήχθησαν οι αξιολογήσεις. Στο πρώτο από την άσπρη ζώνη 10 CUP έως και πράσινη 6 CUP, και στο δεύτερο από μισή μπλε 5 CUP έως και μαύρη συλλόγου, με πούμσε ( τεχνική κινήσεων με υποτιθέμενο αντίπαλο , κινησιολογία, τεχνικές ποδιών ( λακτίσματα), χεριών (μπλοκ), ελαστικότητα
(φυσική κατάσταση), θραύσεις και θεωρία. 

Είναι πολύ σημαντικό να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία και να κρίνεσαι, μέσα από τη διεκδίκηση και την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου σου ανεξαρτήτου ηλικίας.

Την κορυφαία τους στιγμή έζησαν στην πρώτη φάση για τη μαύρη ζώνη συλλόγου οι:
-Λασκάκης Στυλιανός, Μουτσάκης Χρήστος, Μελεκίδης Νικόλαος, Γιαννής Μιχαήλ, Λασκάκης Νικόλαος, Παλόπουλος Δημήτριος, Μουλιώτα Αθανασία, Παντελίδου Ευφροσύνη, Παυλίδου Ευτυχία, Γεκτίδου Σταυρούλα. 

Μετά από καλή προετοιμασία εφ΄ όλης της ύλης πλέον αιτείσαι από την ΕΛ.Ο.Τ. με εξετάσεις να αναγνωριστείς ως επίσημος κάτοχος Poom-Dan.

Ευχαριστημένη δήλωσε η επιτροπή από την παρουσία των αθλητών-ριών με τα όποια μικρά λάθη λόγω άγχους, η οποία αποτελείτο από τους επίσημους εξεταστές ΕΛ.Ο.Τ. κ. Ιωακείμ Πεχλιβάνη, κ. Χαμαλίδη Γρηγόριο, κ. Κωνσταντινίδη Σόλων.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη πάνω απ΄ όλα αλλά κ την στήριξη στην όλη προσπάθεια των παιδιών και του συλλόγου συνολικά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.