Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δημιουργείται στο Επιμελητήριο Κιλκίς ο χώρος "Αλέξανδρος Μυλωνάς"

Μια ευχάριστη εξέλιξη σημειώθηκε πρόσφατα σε μία πρωτοβουλία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου. Το θέμα αφορά στο εγκαταλελειμμένο εδώ και πολλά χρόνια ακίνητο επί της οδού Τσιρογιάννη το οποίο εφάπτεται του κτιρίου του Επιμελητηρίου.
Η διοίκηση του Επιμελητηρίου εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει επαφές με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου. Πρόσφατα επήλθε συμφωνία με την οποία το ερειπωμένο ακίνητο θα περιέλθει στη χρήση του Επιμελητηρίου. Η διαμόρφωση του χώρου θα δημιουργήσει ένα σύγχρονο, καλαίσθητο και κυρίως λειτουργικό αίθριο στο οποίο θα λαμβάνουν χώρα εφεξής υπαίθριες εκδηλώσεις και δράσεις του Επιμελητηρίου.

Η όλη υπόθεση έχει και μίαν άλλη εξ’ ίσου ευχάριστη εξέλιξη: Την όλη διαμόρφωση του ενιαίου χώρου, που θα δημιουργηθεί μετά την απομάκρυνση των ερειπίων, έχει αναλάβει ο ιδιοκτήτης της ALUMIL κ. Γιώργος Μυλωνάς. Η πρωτοβουλία του κ. Μυλωνά αναλαμβάνεται εις μνήμην του αείμνηστου πατρός του, Αλέξανδρου Μυλωνά, ο οποίος υπήρξε ο κύριος στυλοβάτης της εγκαθίδρυσης της ομώνυμης βιομηχανίας. Στο χώρο θα δοθεί το όνομα του Αλέξανδρου Μυλωνά.

Η πρωτοβουλία του κ. Γ. Μυλωνά συντελεί ένα λαμπρό παράδειγμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης. Την απόφαση για την ονοματοδοσία του νέου χώρου έλαβε ομόφωνα το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.