Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς

Με μια απολαυστική μουσικοθεατρική εκδήλωση αποχαιρέτησαν το 2012, οι μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς. 

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠμεΑ που έλαβε χώρα την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων και συγγενών, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο θεατρικό “Η Μπουγάδα του Άι Βασίλη” που επιμελήθηκαν οι καθηγήτριές τους Όλγα Παπαδοπούλου, Φώνη Ρουμελιώτη και Εύα Τσομπανοπούλου, χόρεψαν και έψαλλαν τα κάλαντα, κερδίζοντας επάξια το θερμό χειροκρότημα του κοινού. 

Τη γιορτή χαιρέτισε η διευθύντρια του Κέντρου κ. Κόννυ Καραουλάνη, η οποία συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθειά τους, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε το Δήμο Κιλκίς τόσο για τη συνεχή στήριξή του, όσο και για την έμπρακτη συμπαράστασή του, η οποία συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια ευχάριστη έκπληξη: τον ερχομό του Άι Βασίλη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς, ο οποίος μοίρασε δώρα, αγκαλιές, αλλά και την αγάπη του στα παιδιά.

Η διεύθυνση του ΚΔΑΠμεΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που εργάστηκαν για το όμορφο αποτέλεσμα, τους γονείς, τη μουσικοπαιδαγωγό κ. Φεβρωνία Τεβρεντζίδου, που συμμετείχε στην προετοιμασία της εκδήλωσης αφιλοκερδώς και είχε τη μουσική επιμέλεια, αλλά και τις μαθήτριες της Β' Τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς που έψαλλαν τα κάλαντα μαζί με τα παιδιά του Κέντρου, καθώς επίσης και τους καθηγητές και τους σπουδαστές του ΙΕΚ Φυσιοθεραπείας Κιλκίς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.