Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Θέτουν προ των ευθυνών του τον Κολιό οι αγελαδοτρόφοι της ΑΓΝΟ

Του Γιάννη Τσατσάκη
Να πάρουν το «πάνω χέρι» στην υπόθεση της ΑΓΝΟ, θέτοντας προ των ευθυνών του τον ιδιοκτήτη της Νίκο Κολιό, επιχειρούν οι αγελαδοτρόφοι που συνεργάζονται με τη γαλακτοβιομηχανία, σε μια απόπειρα να διασφαλίσουν ότι θα διασωθεί η επιχείρηση και η αποπληρωμή των συσσωρευμένων απαιτήσεών τους από αυτή, ύψους περίπου 2,8 εκ. ευρώ, για γάλα που έχουν παραδώσει, χωρίς να έχουν εξοφληθεί.

Το επιχείρημα που προβάλλουν, πλέον, στις επαφές τους με τον επιχειρηματία είναι ότι χωρίς τη δική τους συνδρομή, η γαλακτοβιομηχανία την επόμενη ημέρα θα πάψει να λειτουργεί. “Αν αποχωρήσουμε μαζικά από τη συνεργασία μας με την επιχείρηση, το εργοστάσιο δεν θα έχει πρώτη ύλη για να λειτουργήσει, ενώ ούτε και θα υπάρξουν άλλοι αγελαδοτρόφοι από την περιοχή ή αλλού να το τροφοδοτήσουν με γάλα. 


Οπότε σε ένα τέτοιο σενάριο το τί θα αποφασίσει το δικαστήριο στις 22 Φεβρουαρίου, όταν θα εκδικαστεί το αίτημα για υπαγωγή της Αγνό στο άρθρο 99 μικρή σημασία θα έχει” αναφέρθηκε στo Αgronews από διάφορες πηγές στις τάξεις των παραγωγών.

Με μοχλό πίεσης αυτή την επιχειρηματολογία οι αγελαδοτρόφοι ζητούν από την ιδιοκτησία της ΑΓΝΟ μια σειρά από δεσμεύσεις προκειμένου αυτές να αποτελέσουν βάση διαπραγμάτευσης, την οποία έχουν αναλάβει να διεκπεραιώσουν οι νομικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών.

http://www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.