Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των παιδικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Κάπου ενδιάμεσα στις πρόβες των τμημάτων, βγήκαν οι βασιλόπιτες, τα δώρα, τα παιδιά μαζεύτηκαν και οι δάσκαλοι ξεκίνησαν να φωνάζουν ονόματα…
Κάθε φορά που βρίσκαμε ποιος έτυχε το φλουρί, τα παιδιά χειροκροτούσαν και επιβράβευαν με αυτό τον τρόπο το τυχερό παιδί! Τα δώρα, όπως πάντα, ήταν εκπαιδευτικά παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά μας, του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, ανεξαρτήτως αν έτυχαν ή όχι το φλουρί, να είναι καλότυχα, καλή πρόοδο κ καλή χρονιά! 

Κοπή βασιλόπιτας εφηβικών, ενηλίκων, τμήματος παραστάσεων και για τους φίλους που θα παραβρεθούν
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στο γλέντι που διοργανώνει για την κοπή της βασιλόπιτας και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων (Μητροπόλεως 5, πρώην Νομαρχία) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20:00 μ.μ. Βασιλόπιτα, πέρα από τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων, θα κοπεί και για τον κόσμο που θα παραβρεθεί στο συγκεκριμένο γλέντι. Ζωντανή μουσική, σπιτικό φαγητό, άφθονο κρασί και οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων σας περιμένουν να κόψουμε όλοι μαζί τη βασιλόπιτα και να ευχηθούμε για το 2013. 

Για διάθεση προσκλήσεων καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684 καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. Επίσης, μπορείτε καθημερινά κατά τις ίδιες ώρες, να επισκεφτείτε τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο).

Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr ή στο επίσημο προφίλ μας στο facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου info@lekil.gr.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.