Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012» από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012». Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη δράση σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής ήταν να ενισχυθούν, εν όψει των γιορτών ,οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το έργο της Οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», των «Γιατρών του Κόσμου» και της Praksis. Επίσης τοπικά θα δοθούν κούτες με τρόφιμα, παιχνίδια και είδη ρουχισμού σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη καθώς και στους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων του νομού.

Στο πλαίσιο αυτό, στήθηκαν 28 Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά. Η ανταπόκριση των νέων, αλλά και όλων των συμπολιτών μας , ήταν ιδιαίτερα θετική, αφού τα αγαθά (τρόφιμα, παιχνίδια, είδη πρώτης ανάγκης), που προσφέρθηκαν ξεπέρασαν τα 6.000 τεμάχια, συνολικά. 

Η προσπάθεια αυτή, έλαβε χώρα και σε τοπικό επίπεδο από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς, στο Πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012. Τα αγαθά που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ήταν πάνω από 200 τεμάχια. Ταυτόχρονα με τη δράση αυτή μοιράστηκαν και αναμνηστικά ενθύμια για τη νέα χρονιά. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας και έτσι όλοι μαζί μεγαλώσαμε το χαμόγελο :)










7 σχόλια:

  1. Γεωργαντά, μη μας θυμίζεις με τη φάτσα σου σε φωτογραφίες το πόσο έχεις συμβάλει ("ναισεόλα") στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Και τώρα ποζάρεις, εσύ ο θύτης, δίπλα σε αγαθά που προορίζονται για τα θύματά σου!
    Κράχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια καλό είναι να κοπούνε και καλό είναι να μήν τα δείχνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την άλλη φορά δεν θα σας δώσουν τρόφιμα, θα σας προσφέρουν αυγουλάκια και ντομάτες... στη μάπα!
    Φτωχύνατε τον λαό, μας κάνατε να δουλεύουμε για 400 ευρώ, μας στείλατε στην ανεργία, μας παγώσατε τα σπίτια και τώρα νοιαστήκατε αν θα έχουμε να φάμε;
    Ρε ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ούστ!ΡΕ ΟΥΣΤ!Ρε ούστ!ΡΕ ΟΥΣΤ!
      10.000.000 ΦΟΡΕΣ
      ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ
      ΤΙΣ ΤΣΑΠΙΣΟΥ
      Η ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑN

      Διαγραφή
    2. Την άλλη φορά θα σας δώσουν τρόφιμα, θα σας προσφέρουν αυγουλάκια και ντομάτες... στη μάπα!ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ

      Διαγραφή
  4. α ρε γιωργαντακο. οταν ψοφησουν τα αλογα εχουν τιμη τα γαιδουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ssssssssssssssssssssss mhn ton enoxlite einai se syskepsi me ton dimosiografiko omilo ths polis gia na broune to poso ton xrimaton gia tis epomenes kiniseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.