Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς

Πολλές ήταν οι δραστηριότητες που μας έβαλαν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων τη τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.
Η Στ1 κι η Α1 έφτιαξαν κουραμπιέδες με τους δασκάλους τους Μιχάλη Μηλιόγλου και Γεωργία Σιωπίδου, ενώ οι Ε1 και Ε2 και η Α2 έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια με την κα των αγγλικών Βαρβάρα Ευθυμιάδου, τα οποία ψήθηκαν στο σχολείο, αλλά και σε κοντινά σπίτια οικογενειών του σχολείου μας. Όλος ο χώρος του σχολείου μοσχομύρισε Χριστούγεννα κι όλοι κεραστήκαμε για το καλό!
Οι Γ1 και Γ2 παρουσίασαν ένα χριστουγεννιάτικο σκετς στα αγγλικά με την καθοδήγηση της αγγλικού κας Βαρβάρας Ευθυμιάδου
Τα παιδιά της Ε1 και η δασκάλα τους Κατερίνα Μπόσκου οργάνωσαν και μας παρουσίασαν το απόγευμα της Τετάρτης (21/12) «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», σε μια πολύ όμορφη και μαγευτική ατμόσφαιρα, που σκηνοθέτησαν. Το ίδιο απόγευμα παρουσίασε ένα χριστουγεννιάτικο θεατρικό και η ΣΤ2 με τον δάσκαλό της Π. Σαρηγιαννίδη. Πολλοί γονείς και κηδεμόνες παρευρέθηκαν κι είχαν να πουν τα καλύτερα για την προσπάθεια των παιδιών.
Οι τάξεις Α1, Α2, Β1, Β2 με τις δασκάλες τους Γ. Σιωπίδου, Ι. Ευθυμιάδου, Ν. Παυλίδου και Σ. Ελευθεριάδου, μας γέμισαν χαρά και γιορτινό πνεύμα την Παρασκευή (23/12), αφού καλικαντζαράκια, χαρούμενα παιδάκια, μπαλαρίνες, ξωτικά και Αι Βασίληδες τραγούδησαν, χόρεψαν κι απήγγειλαν ποιήματα και σκετς με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο. Όλοι οι θεατές επηρεάστηκαν από το κέφι των παιδιών και μπήκαν, έστω και λίγο στο πνεύμα των γιορτών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.