Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ερώτηση Παραστατίδη για τη υπόθεση Αβραμίδη από την Ποντοηράκλεια Κιλκίς

"Κύριε Υπουργέ, Υπάρχει μια κατηγορία πολιτών του Νομού Κιλκίς, όπως είναι η περίπτωση του Χαράλαμπου Αβραμίδη, όπου η ΙΣΤ’ Αρχαιολογική Υπηρεσία ΠΚΜ προέβηκε σε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων (αγροτεμάχια), τα οποία χαρακτήρισε αρχαιολογικούς χώρους.
Μία από τις περιπτώσεις είναι του Χαράλαμπου Αβραμίδη όπου το υπ’ αριθμό 658 αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, δεσμεύτηκε από την ΙΣΤ’ Αρχαιολογική Υπηρεσία ΠΚΜ από το 1993 θεωρώντας πως βρίσκεται σε αρχαιολογική ζώνη. Μετά από αυτή την διαδικασία, ο ιδιοκτήτης προέβηκε στο αίτημα αντικατάστασης του συγκεκριμένου αγροτεμαχίου απευθυνόμενος προς την τότε Νομαρχιακή Αρχή, όπως του υποδείχθηκε από την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Η Υπηρεσία Πολιτικής Γης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του ανακοίνωσε, ότι δεν προβλέπεται από την νομοθεσία σε τέτοιες περιπτώσεις η διαδικασία της αντικατάστασης ή αποζημίωσης.

Κύριε Υπουργέ, Αντιλαμβάνεστε στην περίπτωση αυτή, όπως και σε άλλες πολλές, υπάρχει κατάφορη αδικία.
Σας παρακαλώ να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό που διαρκεί εδώ και 20 χρόνια και ο συγκεκριμένος πολίτης να βρει την δικαίωση του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.