Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Χριστουγεννιάτικου Χωριού Δήμου Κιλκίς

Μια εβδομάδα απομένει μόνο από την έναρξη λειτουργίας του μοναδικού Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς, που θα λάβει χώρα για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης της πόλης του Κιλκίς, από 17 έως 30 Δεκεμβρίου.
Οι επισκέπτες του Χωριού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αϊ Βασίλη στο Σπιτάκι του, να φωτογραφηθούν μαζί του, να κατασκευάσουν με τις οδηγίες των υπεύθυνων στο Σπιτάκι των Κατασκευών, ζωγραφιές, γούρια, ευχετήριες κάρτες και χριστουγεννιάτικα στολίδια, να ταξιδέψουν σε κόσμους παραμυθένιους στο Σπιτάκι των Παραμυθιών, αλλά και να δοκιμάσουν ζωγραφική προσώπου (face painting) από μαθήτριες του Τμήματος Αισθητικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς.

Πέρα από τη λειτουργία των Σπιτιών όμως, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, θα μπορούν να απολαύσουν πλήθος υπαίθριων εκδηλώσεων, στον αύλειο χώρο του χωριού για όλες τις ηλικίες, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν παιδικές χορωδίες, μουσικές συναυλίες, ψυχαγωγικές παραστάσεις για παιδιά με μασκότ, κ.α.

Το Χωριό που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 11:00 με 13:00 το πρωί και 17:00-20:00 το απόγευμα, εκτός από την Δευτέρα 24/12 (απόγευμα), την ημέρα των Χριστουγέννων και την Τρίτη 26/12 (πρωί).

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, όσοι επιθυμούν μπορούν να στηρίζουν και το Κοινωνικό Παντοπωλείο που έχει δημιουργηθεί για τις άπορες οικογένειες του Δήμου, με δωρεές ειδών πρώτης ανάγκης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.