Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Εορταστικό πρόγραμμα λειτουργιών και εκδηλώσεων Μητροπόλεως Κιλκίς

Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012, εορτάζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ. Το απόγευμα της εορτής των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου στις 5:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, στον οποίο θα τελέσει και τις χειροθεσίες των νέων αναγνωστών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Την επομένη, Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ναό ο Όρθρος και η πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία (μονοκκλησιά για την πόλη του Κιλκίς) ιερουργούντος του εορτάζοντος Ποιμενάρχου μας με την συμμετοχή όλων των Ιερέων της πόλεως του Κιλκίς. Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί εόρτια εκδήλωση με χριστουγεννιάτικους βυζαντινούς ύμνους παραδοσιακά τραγούδια από τις Χορωδίες της Μητροπόλεώς μας (Πέτρος ο Γλυκύς, Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, Ευκαρπίας, Πεδινού) στο τέλος της οποίας ο Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί τις ευχές των πιστών. Ευχές θα δεχθεί ο Μητροπολίτης μας και το απόγευμα από τις 5:00 και μετά στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.
Επίσης προς ενημέρωση των Ορθοδόξων Χριστιανών της πόλεως του Κιλκίς για την Θεία Λειτουργία της ημέρας των Χριστουγέννων, Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012, ανακοινώνουμε τις ώρες που θα τελεσθεί αυτή σε κάθε Ιερό Ναό. 

1. Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Μία Θεία Λειτουργία από 6:00 έως 9:30 π.μ.

2. Ιερός Ναός Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων. Μία Θεία Λειτουργία στις 6:00 έως 9:00 π.μ.

3. Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου. Δύο Θείες Λειτουργίες η πρώτη από 5:00 έως 7:30 π.μ. και η δεύτερη από 8:00 έως 10:30 π.μ.

4. Ιερός Ναός Αγίων Νικολάου και Βασιλείου. Μία Θεία Λειτουργία από 7:00 έως 10:00π.μ.

5. Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία). Μία Θεία Λειτουργία από 6:00 έως 9:00 π.μ.

6. Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού. Μία Θεία Λειτουργία από 7:00 έως 10:00π.μ.

7. Ιερός Ναός Αγίου Θεράποντος. Μία Θεία Λειτουργία από 6:30 έως 9:30π.μ.

8. Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου: Μία Θεία Λειτουργία από 5:00 έως 8:00π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.