Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Εφορίας Κιλκίς-Γουμένισσας για τα τέλη κυκλοφορίας

"Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες και επιχειρήσεις του νομού πως για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων δεν θα αποσταλούν ειδοποιητήρια. Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο (ΠΟΛ.1206/2012) ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί μέσω των ιστοσελίδων της Γ.Γ.Π.Σ. (www.gsis.gr) να εκτυπώσει το ειδοποιητήριο και στην συνέχεια να το προσκομίσει στους εισπρακτικούς φορείς (Τράπεζες και ΕΛ.ΤΑ) προκειμένου να καταβάλλει τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός του.

Για τους μη έχοντες πρόσβαση σε internet , σύμφωνα με το κείμενο της παραπάνω σχετικής απόφασης, προβλέπεται η έκδοση του ειδοποιητηρίου «μέσω των εισπρακτικών φορέων, εφόσον διαθέτουν την σχετική υποδομή». Στην περίπτωση αυτή προβλέπεται ότι «οι υπόχρεοι οφείλουν να προσκομίζουν την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος για το οποίο θα καταβληθούν τα τέλη κυκλοφορίας ή φωτοαντίγραφο αυτής και να γνωστοποιούν τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) του ιδιοκτήτη του οχήματος ή ενός εκ των συνιδιοκτητών, σε περίπτωση συνιδιοκτησίας».
Η προμήθεια των τελών κυκλοφορίας χωρίς πρόστιμο (διπλασιασμό των οφειλόμενων τελών) μπορεί να γίνει εμπρόθεσμα μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.