Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

15, 18 και 54 ετών ήταν οι κλέφτες

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε αγροκτήματα, οικίες και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, καθώς και δύο περιπτώσεις κλοπών σε βάρος του Τ.Ο.Ε.Β. Ηράκλειας και του ΟΣΕ Βυρωνείας, οι οποίες διαπράχθηκαν από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2012.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών 54, 18 και 15 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών.

Οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν: · από τα αγροκτήματα, τις οικίες και τις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων, εξαρτήματα αυτοκινήτων, εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, γεωργικά μηχανήματα, καλώδια, διάφορα σιδερένια και αλουμινένια αντικείμενα,
· από τον Τ.Ο.Ε.Β. στην Ηράκλεια Σερρών (1,5) τόνο πετρελαίου από σταθμευμένα μηχανήματα έργων, (20) σακιά με τσιμέντο και παλιά σίδερα και
· από τον Ο.Σ.Ε. στη Βυρώνεια Σερρών αφαίρεσαν (500) κιλά σιδερένιο υλικό.
Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων εκτιμάται ότι ξεπερνά το ύψος των (15.000) Ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, οι οποίοι δε συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.