Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: "Ανεπαρκείς οι ενέργειες των υπευθύνων για τα κρούσματα λύσσας στο Μεταξοχώρι και την Κάτω Ποταμιά Κιλκίς

"Τα αυξανόμενα κρούσματα λύσσας στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας, συνιστούν ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα και απαιτούν την αυξημένη προσοχή όλων των κατοίκων του νομού μας. Εκτός του νομού μας, παρατηρήθηκαν τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη κρούσματα και στους νομούς Κοζάνης και Καστοριάς, ενώ πρόσφατα επιβεβαιώθηκε νέο κρούσμα σε κυνηγόσκυλο στην Αριδαία Πέλλας.
Οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς, ενώ είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κατάσταση, «αδυνατούν» να παράσχουν άμεση και αποτελεσματική λύση, με το πρόσχημα των γραφειοκρατικών εμποδίων. Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα επιτήρησης των κρουσμάτων λύσσας, δεν παρέχεται καμία άμεση και πρακτική λύση σχετικά με τον αναγκαίο εμβολιασμό των κατοικίδιων και αδέσποτων ζώων, τα οποία συνιστούν άλλωστε ενδεχόμενους φορείς υψηλού κινδύνου και τα οποία πρέπει να εμβολιαστούν τις επόμενες μέρες, προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση της θανατηφόρας για τον άνθρωπο νόσου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς, έχει από καιρό επισημάνει τις συνέπειες για την υγεία των πολιτών από την προχειρότητα και τις περικοπές που επιβάλλουν τα μνημόνια. Έρχεται δε, εδώ και μέρες σε επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και δίκτυα αλληλεγγύης, εξετάζοντας κάθε δυνατή ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση του θέματος."

1 σχόλιο:

  1. εχετε λυσσάξει εσεις του ΣΥΡΙΖΑ μήπως κολλησατε από την αλεπού ή μήπως πανε καλίτερα τα παράγματα στη χώρα και βλέπετε ότι χάνετε το παιχνίδι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.