Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία συνεχίζεται η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς

Χαμόγελα, αισιοδοξία, διασκέδαση αλλά και μια ευχάριστη εορταστική νότα προσφέρει στους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς. Το νέο εορταστικό θεσμό της πόλης που εγκαινίασε πέρσι η νέα δημοτική αρχή με δράσεις για όλη την οικογένεια και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αγκαλιάζουν και στηρίζουν με την παρουσία τους ολοένα και περισσότεροι δημότες. 

Έτσι, παρόλο το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών, καθημερινά, από την έναρξη λειτουργίας του την Δευτέρα 17/12, στην Πλατεία Ειρήνης που φιλοξενεί το Χωριό, συρρέουν παιδιά, ολόκληρες οικογένειες και νέοι με τις παρέες τους, προκειμένου να νιώσουν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Στον πανέμορφο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς λειτουργούν τέσσερα θεματικά Σπίτια: Των Κατασκευών όπου τοπικοί φορείς και Σύλλογοι αναπτύσσουν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά, όπως κατασκευές και χειροτεχνίες (στολίδια, γούρια, κάρτες κ.α.)

Του Παραμυθιού, που με την βοήθεια και την εμπειρία ικανών παραμυθούδων, ταξιδεύει τις λιλλιπούτειες παρουσίες μακρυά σε χώρες με καλικάντζαρους και ξωτικά.

Της Ζωγραφικής Προσώπου, όπου μαθήτριες του Τμήματος Αισθητικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς ζωγραφίζουν προσωπάκια παιδιών.

Και φυσικά του Άι Βασίλη, όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να αγκαλιάσουν και να φωτογραφίσουν τον γλυκό παππούλη και να πάρουν το δωράκι τους.

Αντίστοιχα, στον αύλειο χώρο λαμβάνουν χώρα κάθε απόγευμα εκδηλώσεις, όπως μουσικές συναυλίες, ψυχαγωγικές παραστάσεις, εμφανίσεις παιδικών χορωδιών κ.α., ενώ παράλληλα στο κιόσκι του Χωριού λειτουργεί η γωνιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κιλκίς, όπου εθελοντές συγκεντρώνουν δωρεές και προσφορές (είδη πρώτης ανάγκης) για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα συνεχίσει να λειτουργεί έως την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και πρωί (11:00-13:00) και απόγευμα (17:00-20:00), εκτός από παραμονή Χριστουγέννων (απόγευμα), ανήμερα Χριστουγέννων και 2η Ημέρα Χριστουγέννων (πρωί). 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.