Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ουδεμία σχέση με την περιβόητη “Λίστα” έχει ο Γιώργος Γεωργαντάς

Καμία σχέση με τον βουλευτή ΝΔ Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά είχε η λίστα Λαγκάρντ που δημοσιεύθηκε προ ημερών στο περιοδικό Hot doc. Επρόκειτο απλά για συνωνυμία, η οποία όμως πρόλαβε να παρεξηγηθεί. Όπως διευκρινίζεται σε σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού στη σελίδα 47, ο συνονόματος της λίστας που διατηρεί λογαριασμό καταθέσεων στην Ελβετία είναι γεννημένος το 1940, 27 ολόκληρα χρόνια πριν από τη γέννηση του δικού μας βουλευτή!



3 σχόλια:

  1. χαραλαμπιδη ποσα σου εδωσε ο γιωργαντας για να μη δεχεσαι τα σχολια μας? ολοι πουλημενα τομαρια ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε και τι έγινε επειδή δεν είναι αυτός στη λίστα τι πάει να πεί ότι πρέπει να τον ανεχόμαστε.Τέτοιους βολευτές δεν θέλει το Κιλκίς.Φτωχένουν τον κόσμο και μετά μαζεύουν και ρούχα να του δώσουν,άντε από εδώ όλοι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για πες μας ρε φιλε εσυ που ξερεις τη βουλευτες θελει το κιλκις για να συμβαλουμε και εμεις.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.