Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς: "Τα συμπεράσματα δικά σας!"

Εκατόν πενήντα οκτώ (158) εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού, μεταξύ των οποίων και πολλοί έγκριτοι συνάδελφοί μας, αποφάσισαν χθες με την ψήφο τους να αφήσουν ουσιαστικά άνευ ψυχικής οδύνης τους συγγενείς των κατ’ έτος επτακοσίων πενήντα (750) περίπου θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων για τις περιπτώσεις που εμπλέκεται το Επικουρικό Κεφάλαιο και ουσιαστικά άνευ ηθικής βλάβης τους περίπου επτάμισι χιλιάδες (7500) τραυματίες από τα ανασφάλιστα οχήματα, τα οποία ανέρχονται σε ενάμισι εκατομμύριο (1500000) σε σύνολο περίπου πέντε εκατομμυρίων οχημάτων που κυκλοφορούν.  Η ψήφος αυτή είναι άδικη, θίγει συνταγματικά δικαιώματα και καταστρατηγεί θεμελιώδεις δικονομικές αρχές, αποκαλύπτοντας μια ακατανόητη αναλγησία και απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

3 σχόλια:

  1. Μεταξύ των 158 εκπροσώπων του Ελληνικού λαού και εγκρίτων συναδέλφων σας, που ψήφισαν ενώ γνώριζαν ότι "η ψήφος τους είναι άδικη, θίγει συνταγματικά δικαιώματα και καταστρατηγεί θεμελιώδεις δικονομικές αρχές, αποκαλύπτοντας μια ακατανόητη αναλγησία και απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας" είναι και ο "ναισεόλας" συνάδελφός σας και βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γεώργιος Γεωργαντάς!!!
    Φυσικά και τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ' όλο το κείμενο αυτό βρήκες να πεις; Κόφτο ρε μαϊντανέ! Μας κούρασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θες να πεις ανώνυμε των 11.22; Επικροτείς την ψήφο του Γεωργαντά ή όχι; Εκτός κι αν δεν κατάλαβες κι εσύ τι γράφεις ή... τι γράφω. Πάντως, επειδή εύκολα φαίνεται κουράζεσαι, σου συνιστώ το μαϊντανό για ενέργεια και ζωντάνια. Είναι τίγκα στις βιταμίνες.
    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.