Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Παραστατίδης: Δεν παραδίδω την έδρα

Έμμεσο, αλλά σαφές μήνυμα κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έστειλε ο πρόσφατα διαγραφείς βουλευτής Θόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος επίσης προανήγγειλε ότι θα καταψηφίσει και τον προϋπολογισμό. «Με διέγραψαν και μου ζητάνε να παραδώσω την έδρα.
Το ποιος πρέπει να διαγραφεί και να παραδώσει την έδρα το αφήνω να το κρίνετε εσείς, εγώ λέω όχι στον προϋπολογισμό που μας οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παραστατίδης.

http://www.real.gr

12 σχόλια:

  1. Πάλι τζάμπα μαγκιές Θόδωρε!
    Τελικά ούτε το μικρό δαχτυλάκι του Φλωρίδη δεν μπορείς να πιάσεις! Ούτε το μικρό!
    Διάλεξες τον εύκολο δρόμο της τζαμπαμαγκιάς κρατώντας την έδρα που σου έδωσαν όσοι από εμάς ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ. Είναι μέγιστη ΥΒΡΙΣ η συμπεριφορά σου απέναντί μας. Μέγιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ανώνυμε, να μας πείτε τη συνεισφορά του Φλωρίδη, από τις θέσεις που κατά καιρούς κατάφερε να πάρει. Έναν νόμο, ένα μέτρο που να βοήθησε τη χώρα. Το ότι έχει ρητορικές ικανότητες όπως οι περισσότεροι δικηγόροι, δε σημαίνει ότι διαθέτει το απαραίτητο ήθος ή ικανότητες να διαχειριστεί εθνικά θέματα. Και ως μέλος των "πάλαι ποτέ" κυβερνήσεων Σημίτη, είναι συνυπεύθυνος για το χάλι της πατρίδας αφού την περίοδο εκείνη διογκώθηκαν όλα εκείνα τα προβλήματα που κατέστρεψαν τη χώρα (διαφθορά, διαπλοκή, ευρωζώνη, Siemens, Ολυμπιακοί, χρηματιστήριο, και δεν τελειώνει η λίστα). Και σαφώς σήμερα θα ψήφιζε τα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι περιμενεις απο εναν τσαρκαλη????
    ολος ο πολιτισμος και η παιδεια του συμπικνονωνται στις πραξεις του!
    ολη η πολιτικη του παιδεια περιοριζεται στο βουλευτικο του μισθο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ ποιος εισαι ο λαος?γιατι η εδρα ειναι του λαου δεν επιστρεφετε....και τελικα το προβλημα το δικο σου ειναι η εδρα η αν ειναι καλυτερος η χειροτερος απο τον φλωριδη?δεν καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά περιμένατε ο αρχοντοχωριάταρος Παραστατίδης, ο τουρκόφωνος να παραδώσει την έδρα του?
    Ο άνθρωπος δεν έχει από αλλού εισοδήματα, δημόσιος υπάλληλος του ΟΓΑ ήταν και θα έπερνε τώρα 1600 ευρώ με το ενιαίο μισθολόγιο.
    Τώρα λοιπόν πέρνει 7000 και παραπάνω.
    Χωρίς να έχει κάνει ούτε μια επερώτηση στην Βουλή!
    Ο κιλκισιώ τικος λαός να ντρέπεται που τον εξέλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραστατίδη,Γεωργαντά και Αγαθοπούλου θέλω 1400 ευρώ δανεικά να γεμίζω ένα τόνο πετρέλαιο να ζεσταθώ λιγάκι με το κρύο,ποιός από όλους σας θα με δώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν παραιτηθεί ο Παραστατίδης, την έδρα παίρνει ο Φραγγίδης που όλα τα ψηφίζει! Πάλι βουλευτής από "σπόντα" ο Φραγγίδης. Θόδωρε κράτα την έδρα, τουλάχιστον εσύ είσαι αξιοπρεπής. Τιμάς τον κοσμάκη που σε ψήφισε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν σε ψυφισα θοδωρακι(ειδη καταλαβες ποιος ειμαι) το μεσοπροθεσμο ειχε ψυφισθει!!! Ντρεπομαι για τις ψευτομαγγιες σου ντρεπομαι που σε ψυφησα και που καποτε σε πιστεψα!!!
      ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ.

      Διαγραφή
  8. Ο πολιτικός πρέπει να διέπεται από συνέπεια, κάτι που εσύ δεν έχεις, αφού ούτε την πολιτική γραμμή του κόμματος ακολουθείς, αλλά ούτε και τις προεκλογικές σου δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Μόνο λόγια για λίγα λεπτά δημοσιότητας! Και κάτι ακόμα... Η ψήφος του λαού δεν σου ανήκει, άρα και η έδρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδειξε συνέπεια απέναντι στον κόσμο που τον ψήφισε. Μπράβο που δεν υπέκυψε στον εκβιασμό.

      Διαγραφή
  9. Μπήκαν τα κομματόσκυλα του Πασόκ να κράξουν τον Παραστατίδη. Τι πρέπει όλοι εμείς που είμαστε η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (το λέω για όσους το αγνοούν αυτό) που δεν διαλέξαμε ούτε το πασοκ ούτε τη νδ, να κάνουμε σε αυτή τη ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ που εξαθλιώνει τις ζωές μας.
    Κύριοι καταλάβετέ το ότι θα πρέπει επιτέλους η ψήφος σας να μη δίνεται με καθαρά κομματικά - ατομιστικά κριτήρια. Εδώ κρίνεται το μέλλον ενός λαού, και όχι της μιας ή της άλλης παράταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το Κιλκίς όλο επαναστάτες βγάζει χαχαχααχαχαχαχαχαχαχχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.