Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Βενιζέλος: Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει να φύγει – Βουλευτές: Θα σου απαντήσουμε όποτε θέλουμε

Δεν είμαστε θέση να απαντήσουμε τώρα για το αν θα ψηφίσουμε τα μέτρα ήταν η απάντηση που έδωσαν ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όταν ερωτήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας τι στάση θα κρατήσουν στην κρίσιμη ψηφοφορία και ενώ νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της τετράωρης συνεδρίασης την Τετάρτη στα γραφεία του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες, έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας λέγοντας πως «στηρίζουμε τα μέτρα και την κυβέρνηση, όποιος δεν θέλει χωρίζουν οι δρόμοι μας».

Μιχάλης Κασσής: Εγώ δεν τα ψηφίζω
Ο μοναδικός βουλευτής που δήλωσε ευθέως πως θα καταψηφίσει τα μέτρα είναι ο Μιχάλης Κασσής.
Ο κ. Κασσής αμέσως μετά την τοποθέτησή του αποχώρησε από τη συνεδρίαση, ενώ χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο που ακολούθησε λίγη ώρα αργότερα έξω από τα γραφεία της Ιπποκράτους με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τους Γιώργο Ντόλιο και Μάρκο Μπόλαρη.
Ο Μιχάλης Κασσής απευθυνόμενος στους δύο συναδέλφους του τους είπε σε έντονο ύφος «εγώ απαλλάχθηκα, εσείς να δούμε τι θα κάνετε, που θέλετε να μείνετε για να γίνετε υπουργοί».


Σκανδαλίδης-Κουτσούκος-Τζάκρη-Μπόλαρης: Θα σου απαντήσουμε όταν θέλουμε εμείς
Οταν ο Κώστας Σκανδαλίδης πήρε το λόγο είπε σε έντονο ύφος πως «εγώ δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω» και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνεδρίαση.
Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι τοποθετήσεις των βουλευτών Θεοδώρας Τζάκρη, Γιάννη Κουτσούκου και Μάρκου Μπόλαρη, οι οποίοι φάνηκαν να μην είναι έτοιμοι να δώσουν μια σαφή απάντηση για το ποια στάση θα κρατήσουν στην κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Την ίδια γραμμή φαίνεται ότι ακολουθεί και ο βουλευτής Παραστατίδης ο οποίος όμως έλειπε από τη συνεδρίαση.


http://www.iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. το μονο μεγαλο απο το πασοκ που εμεινε ειναι τα κιλα σου μπενυ απολυτως απολυτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.