Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Χαρακόπουλου με κτηνοτρόφους

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΕΚ, κ. Δημήτριο Καμπούρη και τον Πρόεδρο του ΣΕΚ, κ. Παναγιώτη Πεβερέτο.
Στη συνάντηση, στην οποία, συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, συζητήθηκαν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στον κτηνοτροφικό κλάδο από την εφαρμογή του νόμου 4056/2012 περί ρυθμίσεων για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.
Ειδικότερα εξετάστηκε το θέμα της παράτασης της εξαίρεσης από την κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων ή κτιριακών εγκαταστάσεων κτηνοτροφικών μονάδων, χωρίς την επιβολή προστίμου, για κτηνοτρόφους που δεν υπέβαλαν σχετικές αιτήσεις στο πλαίσιο του νόμου 3399/2005, ή για αυτές που έχουν ανεγερθεί μετά την 20-03-2003. Επιπλέον συζητήθηκαν τροποποιήσεις του νόμου 4056/2012 ως προς τα προβλεπόμενα όρια των επιβαλλόμενων προστίμων καθώς και θέματα διοικητικών ενστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.