Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Παναγιωτακόπουλος: «Τέλος στη συγκάλυψη των ολίγων - Τέλος στην άδικη τιμωρία των πολλών»

"Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος συνεχίζεται…
Όσα αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, (εμπλοκές πολιτικών προσώπων σε υποθέσεις διαπλοκής, λίστες, φοροφυγάδες και μεγαλοκαταθέτες στο εξωτερικό), μόνο περήφανους δεν πρέπει να κάνουν όσους διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας.
Είναι επόμενο και λογικό η απόσταση ανάμεσα σε αυτούς και το λαό να μεγαλώνει, η κρίση αξιοπιστίας της πολιτικής να παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, η επιφυλακτικότητα απέναντι στις προθέσεις των πολιτικών να μετατρέπεται σε βεβαιότητα για την επικράτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Ένας ολόκληρος λαός δοκιμάζεται σκληρά εξαιτίας των δικών τους επιλογών και των διαχρονικών καταστροφικών πολιτικών τους, οδηγείται στην απόγνωση την ίδια στιγμή που χιλιάδες φοροφυγάδες, με τη βούλα της κρατικής ανικανότητας πίνουν στην υγεία των … «κορόιδων».
Απαιτείται άμεση απόδοση των πολιτικών αλλά και των ποινικών ευθυνών, όπου υπάρχουν και παραδειγματική τιμωρία όσων οδήγησαν τα πράγματα εδώ.
Απαιτείται το ξεκαθάρισμα των υποθέσεων αυτών ΕΔΩ και ΤΩΡΑ με όποιο πολιτικό κόστος.
Απαιτείται να επανέλθει στο προσκήνιο η πολιτική γενναιότητα και η ευθύτητα προκειμένου να αναληφθούν ευθύνες.
Πρέπει οι λογικές συγκάλυψης, ανευθυνότητας και φθηνού λαϊκισμού να αποτελέσουν παρελθόν.
Πρέπει η Δικαιοσύνη να λειτουργήσει επιτέλους συγκροτημένα, στοχευμένα και αποτελεσματικά.
Ο εξευτελισμός του πολιτικού συστήματος δεν προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις για τη Δημοκρατία μας.
Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν ΟΛΟΙ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.