Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Το "Ράντσο – Κιλκίς" στον 5ο αγώνα ιππικής αντοχής

Με μεγάλη διοργανωτική και αθλητική επιτυχία τελείωσε ο 5ος και τελευταίος αγώνας ιππικής αντοχής για το 2012 από τον ιππικό όμιλο "Ράντσο – Κιλκίς"
Οι ομάδα του Ράντσου συμπεριλαμβανόταν από τους παρακάτω αθλητές: Παύλου Δημήτριος με τον ίππο Φοίβος (4η θέση στην κατηγορία των 90 χ.λ.μ.) Μητώνα Ειρήνη με τον ίππο salamon p (1η θέση στην κατηγορία των 60 χ.λ.μ.) Μητώνα Γιαννούλα με τον ίππο Κασσάνδρα (3η θέση στην κατηγορία των 60 χ.λ.μ.) Σχοινά Βικτωρία με τον ίππο Ιζαμπέλα, (δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδρομή λόγω χωλότητας.) Μητώνας Δημήτριος με τον ίππο greca (3η θέση στην κατηγορία των 30 χ.λ.μ.) Neli Amarildo με τον ίππο zaera r (6η θέση στην κατηγορία των 30 χ.λ.μ.) Παπαδόπουλος Πολυχρόνης με τον ίππο Vamolos (9η θέση στην κατηγορία των 30 χ.λ.μ.) και Yannacakis Catherine-Elise με τον ίππο firestone (13η θέση στην κατηγορία των 30 χ.λ.μ.). Τα αποτελέσματα των αθλητών από όλους τους αγώνες του 2012 ανέδειξαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ράντσο Κιλκίς πολυνίκη όμιλο Ελλάδος.
Ο ιππικός όμιλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιότατο Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ για την απονομή των επάθλων, όλους τους αθλητές και βοηθούς για την συμμετοχή τους, τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους, τον χορηγό αγώνων κ. Τσιαμπάζη Πέτρο, την κτηνιατρική και τεχνική επιτροπή, γραμματεία και Πρόεδρο της Ιππικής Αντοχής κ. Ηρακλή Μπάσδρα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.