Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δραγανίδης: «Ο Λαπόρδας αποδιοργανώνει την ΔΕΥΑΠ»

Συνεχίζεται ο οργανωτικός κατήφορος της ΔΕΥΑ Παιονίας. μετά τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις του δημάρχου κ.Λαπόρδα στη λειτουργία της, με την αφαίρεση από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Θ.Απουσίδη την οικονομική διαχείριση της εταιρείας, ,προκαλώντας αντιδράσεις από την πλειοψηφία του Δ.Σ. με παραιτήσεις μελών του ,καθώς και του διειυθντή της εταιρείας.
Οι απαράδεκτες επεμβάσεις του δημάρχου συνεχίστηκαν.
Ζήτησε και έλαβε .μετά από πιέσεις- την παραίτηση του προέδρου κ.Απουσίδη από την προεδρία προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αποδιοργάνωση στην λειτουργία της εταιρείας,αφού έμεινε χωρίς πρόεδρο και διευθυντή.
Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν η εταιρεία βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καρτάρευσης με χρέη που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ.
Ο δήμαρχος αντί να αναζητήσει μια νέα πολιτική εξυγίανσή της- με την συναίνεση όλων - που να βγάλει την ΔΕΥΑΠ από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα., προκαλεί κρίσεις , ασχολείται με προσωπικές αντιπαραθέσεις , προσπαθώντας να επιβάλλει την εξουσία του,.αδιαφορώντας για τις συνέπειες των ενεργειών του.
Τον καλούμε να συγκαλέσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας ,
να εξηγήσει για ποιο λόγιο αναίρεσε τις οικονομικές αρμοδιότητες του προέδρου
να εξηγήσει τους λόγους που ζήτησε την παραίτηση του προέδρου,
να παρουσιαστεί η αληθινή σημερινή οικονομική κατάσταση της εταιρείας ,
να καταρτιστεί πρόγραμμα κάλυψης των υποχρεώσεων και
να οριστεί νέα διοίκηση σωτηρίας της από την χρεοκοπία.

Χρήστος Δραγανίδης
ΠΑΙΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.