Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση αστυνομικών με τους βουλευτές του ν. Κιλκίς

Στις 10, 11 και 15/09/2012 το Προεδρείο της Ένωσης μας συναντήθηκε διαδοχικά με τους βουλευτές του Νομού Κιλκίς, της Ν.Δ. κο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ Γεώργιο, του ΣΥΡΙΖΑ κα ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Ειρήνη-Ελένη, και του ΠΑΣΟΚ κο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ Θεόδωρο. Κατά τις συναντήσεις εκτέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο σε επίπεδο Νομού όσο και γενικότερα, και έγινε λεπτομερή αναφορά στο επίκαιρο θέμα των νέων περικοπών στους μισθούς μας.
- Τονίστηκε ότι οι μειώσεις που έχουμε υποστεί την τελευταία διετία αγγίζουν το 40%,και ότι εντέχνως έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ανήκουμε σε μία κατηγορία <<ειδικών>> και άρα προνομιούχων μισθολογίων. Η πικρή αλήθεια είναι όμως ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων αμείβεται με ισχνούς βασικούς μισθούς της τάξης των 683 Ευρώ!
- Ο κος ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Γεώργιος αναγνώρισε τις ιδιαιτερότητες και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος μας, και δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλία μαζί με άλλους συναδέλφους του βουλευτές, ώστε να πειστεί η κυβέρνηση να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού!
- Η κα ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Ειρήνη-Ελένη εξέφρασε την έντονη αντίθεσή της στις νέες περικοπές στους ένστολους, και μας διαβεβαίωσε ότι θα καταψηφίσει οποιοδήποτε νομοσχέδιο που αφορά περαιτέρω αφαίμαξη μας.
- Ο κος ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ Θεόδωρος θεωρεί δίκαια τα αιτήματά μας, την αδικία που υϕιστάμεθα τα τελευταία έτη από τις αλλεπάλληλες περικοπές στις αποδοχές μας, αλλά μας γνωστοποίησε ότι δεν έχει κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση για τις προθέσεις της κυβέρνησης.
- Σε κάθε περίπτωση καλέσαμε τους βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση , ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ τις καταστροφικές για εμάς και τις οικογένειές μας νέες μισθολογικές περικοπές.
Η απόφαση και η ευθύνη δική τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου