Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ήθελε να αυτοκτονήσει

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απετράπη, σε περιοχή της Αττικής στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 το βράδυ, άλλη μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας. Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από τηλεοπτικό σταθμό, ότι 33χρονος ημεδαπός, απέστειλε μήνυμα (e-mail) στη θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του σταθμού, εκδηλώνοντας την πρόθεση να αυτοκτονήσει, διότι βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, ο 33χρονος εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αττικής, υστέρα από ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών του μηνύματος.
Άμεσα, ειδοποιήθηκε το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και ειδική ομάδα ψυχολόγων μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, οι οποίοι του παρείχαν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες ενώ θα παραπεμθεί σε ψυχολόγο για την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με το 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση11012@hellenicpolice.gr και να ενημερώνουν για παρόμοια περιστατικά, με σκοπό την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.