Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Και με επίσημη βούλα ο χρυσός του Κιλκίς στην ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.

Εγκρίθηκαν τα πρακτικά της Επιτροπής Διενέργειας του δημόσιου διεθνούς ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στις περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαριού, Φύσκας, Κεντρικού, Μυλοχωρίου και Αντιγόνειας Νομού Κιλκίς
Δείτε ΕΔΩ

17 σχόλια:

  1. χαχα καλή φάση... ώρε γλέντια που έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ετοιμαστεί ο λαός του Κιλκίς να παλαίψει με τα θηρία. Η απειλή πλέον είναι άμεση για τους οικισμούς της περιοχής, τις δασικές εκτάσεις, τα νερά και την σταδιακή μετανάστευση των κατοίκων. Η απειλή δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής, οι επιπτώσεις θα επηρεάσουν καταλυτικά μεγάλο μέρος του νομού μας αλλά και την θεσσαλονίκη. Κανένας εφυσιχασμός, αυτό το ληστρικό καθεστώς θα το νικήσουμε. όταν ο λαός είναι αποφασισμένος δεν μπορούν με τα ΜΑΤ ναδούνε χαϊρι. Να μην επιτρέψουμε κανέναν να πατήσει το πόδι του εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tη Λυση θα την δωσει η οργανωμενη αντισταση των πολιτων. Μας κυρηξαν τον πολεμο και θα παρουν την απαντηση που τους χρειαζεται.Οι νενεκοι των μνημονιακων κυβερνησεων μαζι με τις ξενες μαφιες και τα ντοπια κρατικοδιαιτα λαμογια βαλαν στο στοχαστρο την ζωη μας! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΙΛΚΙΣΤΑΝΑΙΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ...ΧΑ ΧΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ....ΑΣ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.12 την μανουλα σου να γλειψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα καθομαστε ετσι τι θελετε ρε να βγαλετε λεφτα με αυτον τον τροπο τον χρυσο θανατο ?ειναι πιο σημαντικα απο τ να κατστραφουν τοσα μερη και να σκορπιστει ΠΑΝΤΟΥ ο θανατος???? ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα θα πέσουν οι μάσκες της υποκρισίας και θα φανούν επώνυμα όσοι νοιάζονται για το τόπο τους . Τέλος οι φιλολογίες , τέλος οι απορίες και το..επιστημονικό ενδιαφέρον. Τα ψέματα τελειώσαν, η πραγματικότητα είναι μπροστά μας . Οι πολίτες του Κιλκίς θα αντισταθούν . Μυρίζει .. μπαρούτι ! Ερχονται μαύρες μέρες , έρχονται συγκρούσεις . Οι τοπικές αρχές , οι πολιτευτές και οι βουλευτές εκ των πραγμάτων θα πάρουν θέση . Θα είναι με τους πολίτες ή με τον Μπόμπολα ; Θα πάρουν θέση μάχης ή θέση φυγής ; Ο κόσμος τελικά είναι αυτός που θα καθορίσει τον αγώνα ενάντια στα μεταλλεία και θα κρίνει και θα αποφασίσει για τους ηγέτες η τους προδότες του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά έχουν υπογραφεί προ πολλού απ' τους προδότες πολιτικάντηδες, καθώς είναι μέρος του μνημονίου η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της χώρας (ορυκτός πλούτος εδάφους και υπεδάφους). Διαβάστε το μνημόνιο να δείτε τι συμφωνήθηκε!!!

    Για όλα αυτά τα παράνομα και ληστρικά που εφαρμόζουν καθημερινά σε τόσους τομείς της οικονομικοινωνικής ζωής μας τα οποία μας γονάτισαν τα τελευταία 3 χρόνια, οι Έλληνες δεν έκαναν τίποτα απολύτως, παρά μόνο υπομένουν χωρίς να αντισταθούν. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ να πιστέψουμε ότι θα κάνουν κάτι τώρα για τα μεταλλεία; Τί σας κάνει να το πιστεύετε ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΑΠΛΗΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.12 πρεπει να βγαλουν γουστα με την παρτης σου ολοι οσοι ειναι απο το κιλκις σιχαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα . πολυ κλο κλο ...και απο αυγο τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 11.29; ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ ΑΝΩΜΑΛΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το θεμα ειναι οτι τιποτε δεν θα γινει χωρις την συγκαταθεση της τοπικης κοινωνιας (μανιατης) εδω γελαμε... τιποτε δεν θα γινει χωρις την τοπικη κοινωνια με ... τον αγραφο ορο να ειναι υπερ των μεταλλευτικων σχεδιων.... με απλα λογια ετοιμαστειτε για σκηνες οπως της χαλκιδικης και εδω αργα η γρηγορα.... βεβαια εδω σε σας οι χρυσοθηρες δεν εχουν την αβαντα της ηδη υφισταμενης λειτουργιας μεταλλειων οπως στην χαλκιδικη οποτε θα χρειαστει περισσοτερη προπαγανδα και αργυριο να πεσει καθως και πολλες πολλες χρυσοφορες ... υποσχεσεις...θεσεις εργασιας, εργα κοινωφελη κ.τ.λ. στους αυτοχθονες με εφαλτηριο και την οικονομικη κριση.... για την επιτυχη εκβαση των σκοπων τους... .και μετα αλλες περιοχες θα αποτελεσουν τα νεα στοχαστρα απο την γυρω μεταλλευτικη περιοχη κεντρικου βαθης και των αλλων χωριων που εχουν βαλει στο ματι τους...το μελλον ανηκει σε εσας τους κατοικους και η ιστορια θα σας κρινει εσας και τους πολιτικους του τοπου σας αναλογα με το μετεριζι στο οποιο θα ταχθειτε καλο κουραγιο ερχονται δυσκολες ημερες και χρονια...ως επιλογο παρακαλω πολυ να μην φτανετε σε χυδαιοτητες και οι υπερ και οι κατα των μεταλλειων. η ελληνικη γλωσσα εχει πολλες ωραιες λεξεις για επιχειρηματα και επικοινωνια με διαλογο οχι σε ακροοτητες.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το αστειο της ολης υποθεσης ειναι οι φασεις και αντιφασεις του υπεκα και των εκπροσωπων του βλεπε κ. τσιραμπιδη (νεοδμητες κατοικιες) για τα σχεδιαζομενα μεταλλεια του κιλκις για να δουμε τωρα τι καινουρια θα μας πουν οι φιλοι μας απο τα αθηναικα υπουργεια. Το φερνουν σιγα σιγα το καλο πραγμα με το γαντι! υποθετω οτι τωρα θα μας πουν οκ μην ανησυχειτε τιποτε δεν προχωρα, απλες μελετες και ερευνες θα γινουν στην περιοχη για να δουμε τι υπαρχει πρωτα και αν αξιοποιειται. εχει πολλα νεα επεισοδια αυτη η σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο μπομπολας αυτος ο μεγααααααααααλος αριστερος "αγωνιστης" της δημοκρατιας,προφανως διωκομενος επι χουντας και ολα τα γνωστα κλαψιαρικα πισω απο τον χρυσο;δεν το πιστευω...ψεεεεεεεεμα μεγαλο.μα αυτος σαν αριστερος που ειναι "αγωνιζεται" για το "ψωμι του λαου".εχετε καταλαβει τωρα βλακες αντιρατσιστες γιατι ΒΗΜΑ,ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,KAΘΗΜΕΡΙΝΗ ειναι υπερ των λαθρομεταναστων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απο ποτε ειναι αριστερος ο Μπομπολας; Οσο για τις ακραια νεοφιλελευθερες,μνημονιακες φυλλαδες που αναφερεις τι σχεση εχουν επισης με την αριστερα. Στην Ελλαδα εισαι ο,τι δηλωσεις, αλλα δεν ειναι δυσκολο να αντιλαμβανομαστε καποια και για παιδια απλα πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.