Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Δήλωση Κουβέλη μετά τη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Φώτη Κουβέλη μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, στο Μέγαρο Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συζητήσαμε και σχεδιάσαμε την αντιμετώπιση του προβλήματος, του υπαρκτού προβλήματος λειτουργίας των ναυπηγείων. Εκεί εργάζονται 2.500 άνθρωποι και οι εμπλοκές που υπάρχουν πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αυτό θα προωθηθεί για να αντιμετωπιστεί άμεσα. Αυτό μας απησχόλησε στη σημερινή συνάντηση που είχαμε με τον κύριο Πρωθυπουργό.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχετε επιφυλάξεις για το θέμα της εφεδρείας; Πώς ακριβώς εξελίσσεται αυτή η συζήτηση; Γιατί καταρχήν η κυβέρνηση δεν το έθιγε και τώρα βλέπουμε ότι το ανοίγει.
ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος, όπως ήμουν σταθερά από την πρώτη στιγμή που είχε τεθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση το ζήτημα της εργασιακής εφεδρείας. Όχι μόνον δεν δημιουργεί κανένα όφελος οικονομικό για τη χώρα, για τα δημοσιονομικά της χώρας, αντίθετα διώχνει στην ανεργία και άλλους συμπολίτες μας. Και δεν είναι δυνατόν να προστίθενται στον μεγάλο αριθμό των ανέργων και άλλοι άνεργοι. Πέραν του γεγονότος, επαναλαμβάνω ότι απεδείχθη στον βαθμό που εφαρμόστηκε η εργασιακή εφεδρεία, ένα φιάσκο. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με ένα φιάσκο.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα δεν θα προχωρήσει, καταλαβαίνω.
ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Έχω κατηγορηματική την αντίθετη θέση μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.