Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ολοκλήρωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για το προσωπικό στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα επιμορφωτικά σεμινάρια για το προσωπικό στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς, μετά από σχετική πρωτοβουλία της Προέδρου κ. Κατερίνας Γιαννακούλα-Ζιούτα και του Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Η διοργάνωση των εν λόγω σεμιναρίων έλαβε χώρα στο πλαίσιο της προσπάθειας της διοίκησης του Νομικού Προσώπου για διαρκή επιμόρφωση του εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού των παιδικών σταθμών, ενώ υλοποιήθηκε με τη συνεργασία καταρτισμένων επιστημόνων και τη συνδρομή της συνταξιούχου νηπιαγωγού και συμβούλου ειδικής αγωγής κ. Ντίνας Μούρτζιου, που αφιλοκερδώς παρέχει τις γνώσεις της στο Νομικό Πρόσωπο ως επιστημονική συνεργάτιδα.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 4 συναντήσεις με τα ακόλουθα θέματα: “Αναπτυξιακά χαρακτηριστικά της νηπιακής ηλικίας (διατροφή, φροντίδα, λοιμώξεις-εμβόλια” από την παιδίατρο της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Στεργιάννα Ντούμα, “Ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη νηπίου” από τον Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Μελέτη Μελετιάδη, “Παιχνίδια γνωριμίας” από τη νηπιαγωγό κ. Βούλα Γεωργιάδου και “Παιδικά ατυχήματα” από την παιδίατρο κ. Στεργιάννα Ντούμα.
Χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων υπήρξε η Ψυχιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου για την επιτυχία του πρώτου επιμορφωτικού κύκλου απευθύνουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη διοίκηση του Ιδρύματος για την ευγενική παραχώρηση του χώρου, στους συμμετέχοντες επιστήμονες για τις ενδιαφέρουσες ομιλίες τους, καθώς και στις υπαλλήλους που παρακολούθησαν τις εργασίες των σεμιναρίων διευρύνοντας έτσι το πεδίο των γνώσεών τους.
Σημειώνεται τέλος, ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ακολουθήσει και νέος δεύτερος κύκλος σεμιναρίων με ειδική κάθε φορά θεματολογία.

1 σχόλιο:

  1. ΚΛΛΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΥΡΙΑ ΖΙΟΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Η ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ, Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.