Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Παράταση της υποβολής των δηλώσεων έως τις 31 Ιουλίου ζητούν οι φοροτεχνικοί

Αίτημα για ολιγοήμερη παράταση της υποβολής των δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων λόγω πλήθους αντικειμενικών δυσκολιών, οι οποίες δεν επιτρέπουν την εμπρόθεσμη υποβολή τους έως τις 16/07/2012 υπέβαλε στο υπουργείο Οικονομικών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών. Σύμφωνα με τους φοροτέχνες ήδη από τις αρχές της εβδομάδος το TAXISNET δέχεται τεράστιο όγκο δεδομένων με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει τη πρόσβαση ή την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δηλώσεως.
Για την εξομάλυνση των συνθηκών υποβολής των δηλώσεων, καθώς εκκρεμούν περισσότερες από 1.800.000 δηλώσεις οι φοροτεχνικοί ζητούν η διαδικασία να παραταθεί έως τις 31 Ιουλίου, κάτι που υποστηρίζουν και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.
Σημειώνεται πως από σήμερα έως και τη Δευτέρα θα πρέπει καθημερινά να υποβάλλονται στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων 260.000 δηλώσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα η κατάθεση των δηλώσεων.
Για το θέμα θα αποφασίσει σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης σε συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.