Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

29χρονος Έλληνας ο ληστής της Νικομήδειας

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος 69χρονης στη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας, ύστερα από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 29 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας, ενώ αναζητείται άγνωστος συνεργός του. Ειδικότερα, ο 29χρονος με τη συνδρομή ενός ακόμη αγνώστου ατόμου προφασιζόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ πλησίασαν την οικία της 69χρονης στην οποία βρισκόταν η ίδια και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.