Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τρίωρη στάση εργασίας στους ΟΤΑ την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

"Σε εφαρμογή απόφασης του Γενικού Συμβουλίου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την προκήρυξη 3ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για όλο το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως τις 3.00 μ.μ.
Στη 1.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (Ακαδημίας 40-Αθήνα) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών (Πλατεία Συντάγματος).
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με μοναδικό στόχο να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση στο οξυμένο πρόβλημα αντιμετώπισης των Δανείων των εργαζομένων.
Διεκδικούμε να γίνει αποδεκτή η πρότασή μας για «ΚΟΥΡΕΜΑ» των Δανείων των εργαζομένων όχι μόνο στα Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και τις Ιδιωτικές Τράπεζες.
Μόνο αν γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις θα υπάρξει πραγματική ανακούφιση των εργαζόμενων που καθημερινά στενάζουν και οδηγούνται στην απόγνωση και στην εξαθλίωση από τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που αντιμετωπίζουμε συγχρόνως τη νέα φορολογική επιδρομή με τα εκκαθαριστικά της εφορίας αλλά και των υπόλοιπων χαρατσιών. Με τη μαζική, ενωτική και αγωνιστική παρουσία μας θα τους αναγκάσουμε να δώσουν λύση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.