Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

1ο φεστιβαλ λίμνης Δοϊράνης: Αλληλλεγγύη, αυτοοργάνωση, εναλλακτική οικολογία. Δώστε το παρών σας 6-7-8 Ιουλίου

Η "Οικοκοινωνική Δράση Ν. Κιλκίς" , το "Μετωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο", o "Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου", ο "Όμιλος Φίλων Λίμνης Δοϊράνης ΔΟΒΗΡΟΣ" και η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς διοργανώνουν ένα τριήμερο με συναυλίες, ομιλίες, προβολές, συζητήσεις, εργαστήρια, δραστηριότητες για τα παιδιά, αγώνες ποδηλάτου και δρόμου, βαρκάδες και μπάνιο στην λίμνη.
Θεματικές ενότητες:
1. Τοπικό κίνημα αντίιστασης στα σχέδια για μεταλλεία στο Κιλκίς και στη Β. Ελλαδα 2.Αυτοργάνωση, αποανάπτυξη, ανταλλακτική οικονομία 3.Δίικτυα ανταλλαγής και διάσωσης παλαιών ποικιλιών σπόρων.
Θα υπάρχει κατασκήνωση για τους επισκέπτες, χωρός έκθεσης οικολογικών προιόντων από παραγωγούς, χαριστικό παζάρι!
η "ανοικτή οθόνη" ξανακτυπά με τρία φιλμ, ένα για κάθε ημέρα γύρω στις 8μμ και αμέσως μετά το τέλος της σχετικής ομιλίας του αφιερώματος του φεστιβάλ ενώ το σαββατόβαδο και μετά το τέλος της συναυλίας, αργά μέσα στη νύχτα, αφιέρωμα στο μεταμεσονύκτιο τρόμο με μια μαύρη κωμωδία για όσους έχουν αϋπνίες και αντέχουν ακόμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.