Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση

- Ο ηλικιωμένος άνδρας έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο
- "Δεν μπορώ άλλο" φώναζε πριν κάνει το σάλτο μορτάλε
- Παρά τις εκκλήσεις των γειτόνων έβαλε τέλος στη ζωή του
- Τραγικές σκηνές στο Γαλάτσι

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα. Το περιστατικό στην οδό Μπουμπουλίνας στο Γαλάτσι συνέβη λίγο μετά τις έντεκα όταν ένας δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα για να του επιδώσει την έξωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο άνδρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και η ιδιοκτήτρια του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.
Όταν ο δικαστικός επιμελητής χτύπησε το κουδούνι ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να απειλεί πως θα πέσει.
"Δεν μπορώ άλλο, γιατί; γιατί;" φώναζε ο απελπισμένος άνδρας σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων.
Ο δικαστικός επιμελητής βλέποντας πως ο ηλικιωμένος έχει χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο εκείνος φαίνεται είχε πάρει τις αποφάσεις του.
Μπροστά στα έντρομα μάτια όλων έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο δρόμο βρίσκοντας ακαριαία το θάνατο.
Όπως λένε στο newsit οι άνθρωποι που τον γνώριζαν ο ηλικιωμένος άνδρας εδώ και χρόνια ζούσε μόνος στο διαμέρισμα μετά το θάνατο της συζύγου του. Είχε μια κόρη. Τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά του προβλήματα ήταν τέτοια που τον είχαν αναγκάσει να μην πληρώνει τα ενοίκια. Ήταν γνωστό λένε εδώ και καιρό πως η ιδιοκτήτρια θα του κάνει έξωση, ωστόσο ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι τα πράγματα θα πάρουν τέτοια τροπή.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.