Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εντυπωσιακή εμφάνιση των Αθλητών του Αθλου Κιλκίς στους αγώνες Kick Boxing στα Γιαννιτσά

Στις 29/04/2012 πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. στον παλαιό Μυλότοπο στα Γιαννιτσά. Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχε από το Νομό Κιλκίς ο Αθλητικός Σύλλογος Athlos Fight Club με τους παρακάτω Αθλητές. Αλεξανδρίδης Μιχαήλ ηλικίας 17 ετων κιλά 76 στο στυλ low kick πραγματοποίησε νίκη, Φωτακης Χρηστός ηλικίας 31 ετών κιλά 81 στο στυλ low kick πραγματοποίησε νίκη, Ανδρεανιδου Μπελα ηλικίας 21 ετών κιλά 53 στο στυλ low kick πραγματοποιώντας δυο αγώνες και δυο νίκες. Οι εμφανίσεις όλων των αθλητών ήταν πολύ ικανοποιητικές και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Βοηθός Προπονητή Μουτσακης Αναστάσιος δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του συλλόγου και τους ευχήθηκε καλούς αγώνες για την συνεχεία. Ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές του συλλόγου παρά το γεγονός της αναγκαστικής απουσίας του ιδίου από τους αγώνες λόγω έκτακτης υπηρεσιακής ανάγκης με το Λιμενικό Σώμα, δήλωσε όμως ότι η σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο στον τομεα της προετοιμασίας των αθλητών τόσο από τον ίδιο όσο και από τον αξιόλογο βοηθό προπονητή Μουτσακη Αναστάσιο που ακολούθησε την αποστολή σε αυτούς τους αγώνες ως Προπονητής φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα επιθυμητά αποτελέσματα.





2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗς ΤΑΛΕΝΤΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! ΕΜΠΑΙΝΕ IRON MICH!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O PROTA8LITIS.....MRABO RE PALIKARE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.