Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Θα επιστρέψει αμέσως την εντολή ο Βενιζέλος;

Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο και είναι πολύ πιθανό να συμβεί εαν υπάρξει αδιέξοδο στις αποψινές συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με Σαμαρά, Βενιζέλο και Καμμένο.
Ο κ.Βενιζέλος θα είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα ο τρίτος που παίρνει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Ο κ.Τσίπρας αναμένεται απόψε ή αύριο το πρωί να εσπιτρέψει την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αφού όπως όλα δείχνουν τα κουκιά δεν βγαίνουν. Η πληροφορία που κυκλοφορεί είναι ότι ο κ.Βενιζέλος βλέποντας ότι ο κύκλος επι της ουσίας έχει κλείσει και δεν υπάρχει δρόμος συνενόησης θα παραδώσει την εντολή πίσω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως θα την παραλάβει.
Εκτός και αν....
Όλα θα εξαρτηθούν από την συνάντηση Τσίπρα - Βενιζέλου το απόγευμα. Αν ο κ.Βενιζέλος κάνει κάποιες προτάσεις στον κ.Τσίπρα, δεν αποκλειεται ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντήσει ότι θα γίνει επεξεργασία των προτάσεων αυτών στα όργανα του κόμματος και στην ΚΟ και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.