Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε λύση στην «παρούσα φάση» λέει ο Ευ.Βενιζέλος

«Η διευρυνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που θα λάβω αύριο αποκτά νόημα» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος μετά την συνάντηση με τον Αλ.Τσίπρα, ξεκαθαρίζοντας ότι στην «παρούσα φάση» δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε λύση. Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι εντολή του λαού αποτελεί η συγκρότηση κυβέρνησης και η ύπαρξη κυβερνητικής σταθερότητας, γιατί η παράταση της αβεβαιότητας πλήττει την οικονομία και τους πλέον αδύναμους. Εντολή της συντριπτικής πλειοψηφίας αποτελεί ακόμη η παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και στο ευρώ, πρόσθεσε.
Κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα, που διεξήχθη, όπως είπε, «σε φιλικό κλίμα» συζητήθηκαν διεξοδικά οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευ.Βενιζέλος επανέφερε την πρόταση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ως τη μόνη κατά την άποψή του «εφικτή λύση».
Ως δεύτερη εναλλακτική επιλογή, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να προσφέρει στήριξη σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και άλλων δυνάμεων, μόνο όμως με την παροχή εγγυήσεων για παραμονή στο ευρώ.
«Δεν έχει η χώρα χρόνο για χάσιμο» ήταν η απάντηση στην πρόταση Τσίπρα για οικουμενική κυβέρνηση ειδικού σκοπού.

Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

  1. Ο χοντρούλης, που είναι και πονηρούλης, προφανώς πιστεύει ότι ο Έλληνας είναι χαζούλης. Αφού ξεκίνησε σκόπιμα από τον συνεργάτη του Κουβέλη (γνωστό δεκανίκι του θαΣόκ) και πήρε φυσικά το "ναι", εμφανίστηκε ως ο καλός της παρέας που... αυτός προσπάθησε, οι άλλοι δεν θέλουν!
    Συνέχισε έτσι μπουχέσα και τον Ιούνιο θα φτάσεις σε βαρομετρικό χαμηλό. Μπορείς και χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.