Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τσιτουρίδης από Πολύκαστρο: "Δεσμεύομαι για τα δύσκολα. Θα τιμήσω την ψήφο των Κιλκισιωτών"

Μια μοναδική πολιτική συγκέντρωση στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα στο Πολύκαστρο ο Σάββας Τσιτουρίδης. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το μέλλον, στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας, ανήκει σε αυτούς που δε συμβιβάστηκαν σε μια οικονομική και μιντιακή εξουσία η οποία, επί πολλά χρόνια, πλούτιζε από σχέσεις αλληλεξάρτησης αλληλοεξυπηρέτησης με κάποιο πολιτικό δυναμικό που ανήκει σε όλες τις παρατάξεις.
Αναφερόμενος στη ΝΔ τη χαρακτήρισε μια μεγάλη παράταξη ευθύνης, "που έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά. Με την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά κατόρθωσε να κάνει την τελευταία διετία αυτό που φάνταζε στα 2009 περίπου ως ακατόρθωτο. Βρίσκεται από καιρό στην πρώτη θέση του πολιτικού σκηνικού, γιατί αντιστάθηκε, γιατί παρουσίασε πρόγραμμα και ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις. Δεν κρύβουμε την αλήθεια των δυσκολιών από τον ελληνικό λαό. Δεν υποσχόμαστε θαύματα ή επίλυση των μεγάλων εθνικών, κοινωνικών και οικονομικών θεμάτων, σε ένα ή δύο χρόνια. Υποσχόμαστε όμως δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Να επικρατήσει στη χώρα η κοινή λογική και να αποκατασταθεί η κοινωνική αλληλεγγύη. Και τα δύο αυτά πολύ σημαντικά στοιχεία κατέρρευσαν στη χώρα βίαια την τελευταία διετία".
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ζήτησε την ψήφο των Κιλκισιωτών. Όπως τόνισε: "Εγώ δεσμεύομαι για αγώνες, δεσμεύομαι για τα δύσκολα. Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την ψήφο των Κιλκισιωτών, όπως έκανα τόσα χρόνια γιατί πιστεύω ότι για το Κιλκίς υπήρξα χρήσιμος. Ζητώ τη στήριξή των συμπατριωτών μου στο Κιλκίς για να βρούμε τα όσα αλύγιστες και ιδιοτελείς πολιτικές μας στέρησαν. Και κυρίως το όραμα και την ελπίδα".