Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μεγάλη Ποντιακή Συναυλία στην Δράμα

Με την παρουσία 50 αναγνωρισμένων Ποντίων καλλιτεχνών που ευγενικά προσεφέρθηκαν αφιλοκερδώς, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την μεγάλη συναυλία με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας Διεθνοποίησης της Γενοκτονίας στο κλειστό στάδιο Κραχτίδη στην Δράμα την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε καθηγητής Ιατρικής Γιώργος Παρχαρίδης αναφέρθηκε στον αέναο αγώνα του Ποντιακού Ελληνισμού σε συνεργασία πλέον με Αρμενίους και Ασσυρίους για την διεθνή αναγνώριση των Γενοκτονιών.
Αποκορύφωση των προσπαθειών αποτελούν οι 2 μεγάλες πανελλαδικές εκδηλώσεις Εθνικής Μνήμης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα το Σάββατο 19 Μαίου όπου κάλεσε όλους τους Ποντίους αλλά τουςυπόλοιπους συνέλληνες σε πανστρατιά.
Η πρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Π.Ο.Ε Χρύσα Μαυρίδου τόνισε την αναγκαιότητα συμμετοχής όλων των σωματειών της περιοχής στις εκδηλώσεις που αποτελούν την κορυφαία υποχρέωση κάθε συνειδητού Ποντίου.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο θρύλος του Ελληνικού ποδοσφαίρου ποντιακής καταγωγής από τους Σιταγρούς Δράμας Λάμπης Κουιρουκίδης για την μεγάλη του προσφορά στον Αθλητισμό και την διατήρηση της ταυτότητάς του.
Στην λήξη της συναυλίας μικτό χορευτικό των σωματείων της Δράμας παρουσίασαν τον πανάρχαιο Πυρρίχειο σε κλίμα συγκίνησης και ανάτασης όλων των θεατών.
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αισθάνεται να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους Ποντίους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο καλέσμά της για την επιτυχή διοργάνωση της συναυλίας.
Στην συναυλία συμμετείχαν οι εξής καλλιτέχνες: Στάθης Νικολαϊδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Γιώργος Ιωαννίδης, Κώστας Θεοδοσιάδης, Γιώργος Ορφανίδης Θεόφιλος Πουταχίδης, Χρήστος Ακριτίδης, Στέλιος Χαλκίδης, Μπάμπης Κεμανετζίδης, Χρήστος Κεμανετζίδης, Αντώνης Νικηφορίδης, Λάζος Ιωαννίδης, Γιώργος Σιαμλίδης, Θόδωρος Κοτίδης, Παναγιώτης Κογκαλίδης, Γιώργος Ανανιάδης, Γιώργος Αμπεσλίδης, Σίμος Σπυριδόπουλος, Νίκος Αφεντούλης, Κλεάνθης Σιαμλίδης, Γιώργος Κορτσινίδης, Σάκης Σωτηριάδης, Μιχάλης Κετικίδης, Λάζος Ζεπιάδης και πολλοί άλλοι. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.