Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αγώνες ΜΜΑ (Μεικτών Μαχητικών Αθλημάτων) με την στήριξη του γυμναστηρίου Kinesis

Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας ΕΟΑ που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας ISDO παίχτηκαν οι επίλεκτη αγώνες FIGHT NIGHT No 4 των καλύτερων αθλητών του Kyokushin Karate, Kick Boxing, Muay Thai και ΜΜΑ. Οι αγώνες έγιναν στις 8 Απριλίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Κιλκίς και διοργανωτής ήταν ο Α.Σ Σωκράτης με την στήριξη του γυμναστηρίου Kinesis. Η ομάδα του Κιλκίς συμμετείχε με πολλούς αθλητές που αγωνιστήκαν στο στυλ Kick Boxing K1 Rules όπως η Ποζίδου Νίκη, Σοαντζόγλου Σταυρός, Βελιγράκης Κωνσταντίνος, Ναλμπάντης Δημήτρης και Χρήστος και Εμμανουηλίδης Γιώργος και Καρακασίδης Γιώργος που αγωνίστηκαν και στο στυλ Free Contakt. Ο Αθλητής Κότσα Άντι αγωνίστηκε σε επαγγελματικό αγώνα χωρίς προστατευτικά στο Kick Boxing K1 και ο εκπαιδευτής του τμήματος ΜΜΑ του Kinesis-GymΚάργας Ιωάννης σε αγώνα επαγγελματικό ΜΜΑ με πολύ θεαματική νίκη με knock out στον πρώτο γύρο. Για πρώτη φορά στον νομό μας πραγματοποιηθήκαν τέτοιου είδους αγώνες με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών και συνδυάζοντας πολλά διαφορετικά είδη τεχνών σε μια εκδηλώσει. Την αποστολή συνόδεψε ο εκπαιδευτής Χασίδης Κώστας μαζί με τον βοηθό του Μενεμψάκο Θεόδωρο που έμειναν πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση των αθλητών τους. Επόμενος προορισμός είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISDO των Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.