Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Σύλληψη ατόμων για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθησαν χθες (09.04.2012), σε Πιερία και Πέλλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης και του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών αντίστοιχα, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών. Στην πρώτη περίπτωση, στην Κατερίνη, σε αστυνομικό έλεγχο αποθήκης ιδιοκτησίας 51χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (25.250) κροτίδες, (2.909) βεγγαλικά και (2.035) παιδικά αθύρματα διαφόρων τύπων, τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς άδεια.
Στη δεύτερη περίπτωση, στην Κατερίνη, σε αστυνομικό έλεγχο περίπτερου ιδιοκτησίας 80χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (106) κροτίδες και (2) πυρσοί φλόγας, τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς άδεια.
Στην τρίτη περίπτωση, στον Μυλότοπο Πέλλας, σε αστυνομικό έλεγχο περίπτερου ιδιοκτησίας 80χρονης που λειτουργούσε ένας 60χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (153) φωτοβολίδες, (13) κροτίδες και (4) πυροτεχνήματα, τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς άδεια.
Τέλος, στην Κατερίνη, σε αστυνομική έρευνα της οικίας 51χρονου, ο οποίος δε συνελήφθη και αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2.808) βεγγαλικά, (190) κροτίδες και (216) παιδικά αθύρματα, για τα οποία ο ανωτέρω διέθετε άδεια με την υποχρέωση να φυλάσσει αυτά σε ειδικό και ανεξάρτητο χώρο καταστήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.