Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Εξιχνιάστηκε σωρεία κλοπών σε αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 26, 22, 19 και 17 ετών.
Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπερβαίνει τις 100.000 Ευρώ.

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής εξιχνιάστηκε σωρεία κλοπών σε αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης, της Πιερίας, της Καβάλας, της Λάρισας και του Βόλου.
Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής 06.04.2012 από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 26, 22, 19 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Αρχικά, την 06.04.2012 προηγήθηκε καταγγελία από τον υπεύθυνο του καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ των Νέων Πλαγίων Χαλκιδικής, ότι δύο άτομα αφαίρεσαν από το κατάστημα αλκοολούχο ποτό και διέφυγαν με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και το ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε και σταθμεύθηκε από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.
Σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού που επέβαιναν οι ανωτέρω και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν προϊόντα κλοπής.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες, δρώντας κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, εισέρχονταν σε διάφορα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ και με την μέθοδο της απασχόλησης των υπαλλήλων αφαιρούσαν ή επιχειρούσαν να αφαιρέσουν κυρίως φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και άλλα αντικείμενα.
Η συνολική αφαιρεθείσα λεία υπερβαίνει το ποσό των (100.000) ευρώ.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.