Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πρόσκληση της ΑΝ.ΚΙ. σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους Διαγωνισμός φωτογραφίας. «Εικόνες της Αγροτικής Ευρώπης»

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων Κοινής Αγροτικής Πολιτικής η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε., ως ενδιάμεσος φορέας του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Αγροτική Ανάπτυξη και του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου, καλεί όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους του νομού Κιλκίς σε συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό «Εικόνες της Αγροτικής Ευρώπης».
Ο διαγωνισμός αυτός, με τη συλλογή φωτογραφιών που απεικονίζουν την αγροτική ζωή στην Ευρώπη σήμερα, στοχεύει στο να γιορτάσει και να προβάλλει την ομορφιά και την ποικιλομορφία των αγροτικών περιοχών, συμβάλλοντας στην προώθηση της αγροτικής ανάπτυξης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να υποβάλλουν στην ΑΝ.ΚΙ. όσες φωτογραφίες θέλουν σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες κατηγορίες σε σχέση με τις αγροτικές περιοχές: 1. Περιβάλλον, 2. Απασχόληση, 3. Νεολαία, 4. Άνθρωποι, 5. Ποικιλομορφία και 6. Το πνεύμα του LEADER.
Οι νικητές του διαγωνισμού θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στις Βρυξέλλες, παρουσία του Επιτρόπου κ. Dacian Ciolos ενώ οι φωτογραφίες τους θα περιληφθούν σε περιοδική έκθεση σε όλη την Ευρώπη καθώς και σε ειδική έκδοση - λεύκωμα.
Προθεσμία υποβολής των φωτογραφιών είναι η 18η Μαΐου 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, που συνιστά μια μοναδική ευκαιρία διεθνούς προβολής του Κιλκίς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΑΝ.ΚΙ. (Σόλωνος 13, Κιλκίς, τηλ. 23410 25305, www.anki.gr.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.