Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς: «Κανείς μόνος του. Όλοι μαζί μπορούμε». Προσκλητήριο ενότητας και αγώνα για την Πρωτομαγιά

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν.Κιλκίς, απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους Ανέργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στη πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση.
Η 1η Μάη 2012 βρίσκει τους Έλληνες εργαζόμενους αντιμέτωπους με μια σφοδρή επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά τους δικαιώματα. Μισθοί, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα, έχουν μπει στην κλίνη του Προκρούστη των περικοπών και των ανατροπών. Απέναντι σ΄αυτές τις πολιτικές, η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι μια και μοναδική:
Κανείς μόνος του- Όλοι μαζί μπορούμε.
Να θεριέψει η οργή μας και ελπίδα να γίνει!

Απαιτούμε και διεκδικούμε μια διαφορετική πολιτική με σχέδιο και πρόγραμμα που θα ενισχύει την ανάπτυξη, θα στηρίζει την απασχόληση, θα δημιουργεί θέσεις εργασίας, θα διασφαλίζει τις κοινωνικές παροχές, τα εισοδήματα, τα εργατικά δικαιώματα και την κοινωνική συνοχή.
Παλεύουμε και Απεργούμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την Τρίτη 1η Μάη στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, στις10:30 π.μ. 

5 σχόλια:

  1. Nωρις το θυμηθηκατε το ολοι μαζι,γιατι μεχρι τωρα ο καθενας στην...μασα...κοιταγε...την παρτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΖΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    Υ.Γ. 1 ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ Ε.Ε., Ε.Κ.Τ. , ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ.
    Υ.Γ. 2 Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ(ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ) ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ημουν πάνω σε ένα λόφο
      και είδα το παλιό να πλησιάζει,
      μα ερχόταν σαν νέο.
      Σερνόταν πάνω σε καινούρια δεκανίκια
      που κανένας δεν είχε ξαναδεί
      και βρωμούσε νέες μυρουδιές σαπίλας»
      (Μπ. Μπρεχτ)
      AYTOI EIΣΤΕ...ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ

      Διαγραφή
  3. Ολοι έχουμε μάθει καλά την ιστορία να ρίχνουμε την ευθύνη στον άλλο. Το ζήτημα είναι εμείς τι κάνουμε και όχι να λέμε για τους άλλους. Καλοπροαίρετη η κριτική , αλλά που είστε βρε παιδιά; στους αγώνες , στις απεργίες δεν σας βλέπουμε . Να κάνουμε κριτική , αλλά και να συμμετέχουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΌΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΜΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ! ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.