Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Γιώργος Φραγγίδης: «Η Λύση στα χέρια των πολιτών»

Οι επικείμενες εκλογές αποτελούν το μεγαλύτερο ρίσκο που αναλαμβάνουμε ως πολίτες αυτής της χώρας. Παράλληλα όμως καθίστανται και η μεγαλύτερη ευκαιρία του Έθνους μας. Ευκαιρία να στείλουμε το μήνυμα ότι ο λαός μας είναι συνειδητοποιημένος και αποφασισμένος, απαγκιστρωμένος από τις φοβίες του παρελθόντος δίχως να είναι ευάλωτος σε φαιδρά επιχειρήματα της λογικής και «μέσα στην Ε.Ε. και χωρίς μεταρρυθμίσεις», και να αλλάξουμε αλλά και να μένουμε πάντα οι ίδιοι.
Το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να αναλάβει και να υλοποιήσει μια σειρά από αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στις οποίες όμως ο κ. Σαμαράς και η Ν.Δ. υπήρξαν ανασχετικοί παράγοντες υποκύπτοντας στο λαϊκισμό. Σαν κόμμα πληρώνει τα λάθη και τις παραλείψεις, τις ευθύνες τις δικές του αλλά και των άλλων. Τις δικές του ευθύνες τις χρεώθηκε δίκαια αλλά οι ευθύνες όλου του πολιτικού συστήματος δεν του αναλογούσαν.
Το μεγάλο στοίχημα σήμερα είναι η συμμετοχή του κόσμου. Η απαξίωση και η αδιαφορία δεν είναι ίδιον των ενεργών πολιτών. Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός δεν πρέπει επ’ ουδενί να γίνουν αντικίνητρο συμμετοχής του στις εκλογές.
Το δεύτερο διακύβευμα είναι ο πολιτικός φορέας που θα ψηφίσουμε. Η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι αυτή που θα διαχειριστεί τις τύχες της χώρας μας στην πιο δύσκολη περίοδο της μεταπολεμικής ιστορίας της χωρίς να υπάρχει περιθώριο πειραματισμών. Τα ψέματα έχουν τελειώσει όπως και το εμπόριο της ελπίδας. Πλέον, οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το άμεσο μέλλον τους επιλέγοντας μια λύση που θα είναι βιώσιμη. Το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και με τα λάθη και τις παραλείψεις στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου, απέδειξε ότι μπορεί και αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος να συγκρουσθεί με κατεστημένα συμφέροντα και με παρωχημένες λογικές. Οι θυσίες δύο και πλέον ετών δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Δεν θα παίξουμε την τύχη της χώρας σε μια ζαριά.
Τέλος, τα πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν τους πολίτες στη Βουλή. Η επιλογή που θα γίνει να είναι σε πρόσωπα με διαυγή και έντιμη πορεία στον κοινωνικό στίβο, με εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και με συνέπεια αρχών και θέσεων χωρίς παλινωδίες.

3 σχόλια:

  1. Ο ουρανοκατέβατος, ο από σπόντα βουλευτής, ζητάει τη ψήφο του Κιλκισιώτη (μάλλον για τον ξαναπροδώσει στη Βουλή)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο απο σποντα γιατρος,ο απο σποντα καθηγητης ,ο απο σποντα διοικητης νοσοκομειου,ο απο σποντα βουλευτης ψαχνει και στο προσωπο του Κιλκισιωτη τον απο σποντα ψηφοφορο για να τον ψηφησει.ε αυτοι οι καροι περασαν ανεπιστρεπτι!!!Μπορει το τρακαρισμα να του αφησε διαλειψεις αλλα εμεις και μνημη εχουμε και το καροτο και το μαστιγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαχειριστής


    Εγγραφή: 07 Δεκ 2008 01:04
    Δημοσιεύσεις: 1349
    Τοποθεσία: ΕΛΛΑΣ

    Δημοσιεύτηκε: 15 Φεβ 2012 14:30
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

    «ΝΑΙ» ΣΕ ΟΛΑ



    Προσωπικά Στοιχεία

    Τόπος και Ημερομηνία γέννησης: Γεννήθηκε στο Μελισσουργιό Κιλκίς, την 1η Μαΐου 1955.
    Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος, σύζυγος: Καίτη Παναγιωτίδου, παιδιά: Νάντια Φραγγίδη, Νικολέτα Φραγγίδη.
    Επάγγελμα: Ιατρός, χειρουργός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος. Για 8 χρόνια διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική του Α.Π.Θ. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών της ειδικότητάς του. Το 2002, έλαβε με βαθμό ‘’άριστα’’ τον τίτλο του Διδάκτορα Ιατρικής του Α.Π.Θ.Από τον Μάιο του 2010 μέχρι και τον Ιούνιο του 2011, διετέλεσε Διοικητής του νοσοκομείου ‘’Άγιος Δημήτριος’’ Θεσσαλονίκης.

    Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

    Από τις 17 Ιουνίου 2011, είναι Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ νομού Κιλκίς. Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, μέλος της Διαρκούς Εδικής Επιτροπής Παρακολούθησης Συστημάτων Κοινωνικής Ασφάλισης.

    Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

    Ο Γιώργος Φραγγίδης γίνεται μέλος του ΠΑΚ (Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα ) Ιταλίας το 1973. Από την ίδρυσή του το 1974 μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, μέχρι το 1975. Μετέπειτα αποχώρισε από τις τάξεις του και μέχρι το 2003 είχε ενεργό συμμετοχή στο χώρο της αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΝ). Το 2004 επανεντάσσεται στο ΠΑ.ΣΟ.Κ σαν φίλος και ως μέλος του, από το 2006. Ως φοιτητής την περίοδο ’76-’79, διετέλεσε Γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Μπολόνιας Ιταλίας. Από το ’86-’88, διετέλεσε μέλος του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αγροτικών Ιατρείων και Κέντρων Υγείας. Για αρκετά χρόνια υπήρξε Γραμματέας και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και εκπρόσωπός του, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, την περίοδο 1990-1994. Από το 1994 και μέχρι και το 2010, διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος. Διετέλεσε Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Κιλκίς, την περίοδο 1998-2004. Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2006, ηγήθηκε ως υποψήφιος Νομάρχης του συνδυασμού ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς.Είναι μέλος της μη κυβερνητικής οργάνωσης ‘’ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ’’ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού νομού Κιλκίς.

    Επιτροπές (Τρέχουσα Περίοδος)

    * Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων
    * Επιτροπή για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης

    Στοιχεία Επικοινωνίας

    Ιστοχώρος: http://www.fraggidis.gr
    Email: gfragidi@otenet.gr
    Διεύθυνση: 1) Βουλής 4, Αθήνα, ΤΚ 105 62, τηλ.: 210 3244780, 210 3706425, 210 3706225, Φαξ: 210 3706025.
    2) 21ης Ιουνίου 183, Κιλκίς, ΤΚ 61100, τηλ.: 23410 76940, 23410 36366, Φαξ:23410 36365.


    * ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ «ΝΑΙ» ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ 12ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ Δ' ΡΑΙΧ (ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ - ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΓΕΝΙΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΤΟ 2049).

    ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ (ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ 29ή ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ - ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    _________________
    "ό μέν ήλιός ποτε άμαυρωθείς τήν γήν σκιά,
    τότε δέ ναοί οί συνεχώς στάντες άποφθερούνται,
    αιθήρ δέ φθίσεται καί Θεοί έπί χθονί πεσούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.