Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δραστηριότητες Ερυθρού Σταυρού τμήματος Κιλκίς

Το περιφερειακό τμήμα Κιλκίς, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παραμονές των εορτών του Πάσχα, επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και μοίρασε στους μαθητές και τις μαθήτριες που στελεχώνουν την ορχήστρα και τη χορωδία του, αναμνηστικά βραχιολάκια, για να εκφράσει με τον τρόπο αυτό τις ευχαριστίες του, για την ενεργό συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Ε.Ε.Σ.

Εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Κιλκίς, του Ελληνικού Ερυθρού σταυρού μοίρασαν παραμονές του Πάσχα λαμπάδες στην αγορά του Κιλκίς. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην προσπάθειά μας και τον ευχαριστούμε.
Την Κυριακή 1-4-2012 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδρομή του περιφερειακού τμήματος Κιλκίς στην Κομοτηνή. Στην επιτυχία αυτή συνέβαλαν αποφασιστικά:
-      Οι κυρίες αλλά και η διοίκηση της εφορίας εθελοντών του Ε.Ε.Σ. του περιφερειακού τμήματος Κομοτηνής.
-       Ο συνταξιούχος στρατιωτικός με τις ξεναγήσεις του στο οχυρό του Νυμφαίου.
-       Ο υπεύθυνος του μουσείου Καραθεοδωρή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.