Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "Κομματική προπαγάνδα στα σχολεία"

Τον τελευταίο μήνα έφθασαν στο κίνημα μας πολλές καταγγελίες από γονείς μαθητών σε σχολείο (Γυμνάσιο - Λύκειο) του νομού μας, για προπαγάνδα από καθηγήτρια υπέρ συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Στις καταγγελίες οι γονείς αναφέρουν ότι γίνετε σχεδόν καθημερινά αναφορά σε θέσεις πολιτικές. Έγινε εκδρομή σε σχολείο μεταναστών (λαθρομεταναστών για να μη γελιόμαστε). Τους γέμισαν τα μυαλά ενοχές για τους καημένους λαθρομετανάστες που ο ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ τους μισεί.
Αυτό που έβγαλε εκτός εαυτού τους γονείς που το κατήγγειλαν όμως ήταν όταν έκανε την παρακάτω ερώτηση μέσα σε σχολική αίθουσα την ώρα του μαθήματος '' Τι θα ψηφίζατε αν μπορούσατε να ψηφίσετε τώρα;''!!!
Φυσικά οι απαντήσεις των μαθητών του σχολείου που είναι σε χωριό με 99% δεξιές καταβολές δεν άρεσε στην εκπαιδευτικό και με εκφράσεις τύπου οπισθοδρομικοί και στενόμυαλοι και αντιγραφή εκφράσεων από συνθήματα του αναρχικού χώρου με μίσος και απειλές(έμμεση αναφορά ότι αυτή σπάει κεφάλια αντιπάλων της),έδωσε στους μαθητές να καταλάβουν ότι ή είναι μαζί της ή είναι εναντίων της.
Ρωτάμε λοιπόν εμείς την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το αν είναι επιτρεπτό να γίνονται αναφορές σε κόμματα μέσα σε σχολεία να δέχονται φραστικές επιθέσεις μαθητές για τις απόψεις που πιθανότατα ακούν στο σπίτι τους και καμία ευθύνη δεν έχουν οι ίδιοι γι αυτές, αλλά μια εκπαιδευτικός έκρινε σωστό να τις ανασύρει και να τις κάνει αντικείμενο της κρίσης της;
Πόσο τυχαίο είναι το όλο θέμα όταν γίνετε σε μια περιοχή που το κόμμα για το οποίο κόπτεται η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός δεν παίρνει ούτε μια ψήφο;
Είναι σωστό να βάλουμε τις πολιτικές διαμάχες των κομμάτων και τις προσωπικές πολιτικές μας φιλοδοξίες μέσα στα σχολεία στα παιδιά μας;
Δεν αναφέρουμε τα στοιχεία του σχολείου και της εκπαιδευτικού γιατί θεωρούμε ότι δεν θα συνεχιστεί αυτή η προπαγάνδα στα νέα Ελληνόπουλα και το θέμα θα λήξει εδώ.
Δεν είναι δύσκολο ένα παιδί να αντιδράσει εκφράζοντας τελικά τις πολιτικές του απόψεις όταν ακούει κάθε μέρα να ειρωνεύονται την ιδεολογία που μπορεί να έχουν μέλη της οικογένειας του.
Ποιος θα προστατεύσει μετά αυτό το παιδί από τους ''παντοδύναμους'' βαθμολογητές των επιδόσεων του;

32 σχόλια:

  1. Den mas lene kai se pio sxolio ? giati mou fenete apli laspi kai propaganda gia na akoustoun oi aniparktoi einai afto to deltio tipou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω οτι καλά κάνουν και δεν δίνουν στοιχεία μιας και δίνουν μια ευκαιρεία σε όσους το κάνουν να αλλάξουν τακτική. Δεν είναι ωραίο να ακουν τα παιδιά μας για ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ή όποιο άλλο κόμμα. ΜΕ την ίδια λογική πέρνει το δικαίωμα να κάνει προπαγάνδα και η ακραία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εγω σαν καταγγελία εαν συμβαίνει σε κάποιο σχολείο την βλέπω σωστή απο όπου και αν προέρχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο πότε είναι έγγλημα η επίσκεψη σε σχολείο μεταναστών ; (Μπορεί κάποιοι απ' αυτούς νάναι και λαθρομετανάστες).
    Απο πότε η εκπαίδευση πρέπει να απέχει απο την ευαισθητοποίηση των παιδιών μας σε θέματα ετερότητας;
    Απο πότε η διαδικασία κατανόησης του άλλου, απο πρώτο χέρι, αποτελεί αντιπαιδαγωγική απόπειρα;
    Μήπως πίσω απο την ανώνυμη καταγγελία κρύβεται η αγωνία κάποιων των οποίων τα παιδιά άρχισαν να αλλάζουν στάση απέναντι σε ρατσιστικές συμπεριφορές;
    Μήπως κρύβεται η ενόχληση απο τον φωτισμό και μιας άλλης οπτικής γωνίας που μιλάει με το όνομα της ανθρωπιάς και όχι της βίας;
    Κι αν το σχολείο δεν οφείλει να το κάνει αυτό, προς τι νομίζετε η ύπαρξή του;

    Και προς ενημερωση των διαδικασιών:
    Για να πάνε τα παιδιά αυτή την εκδρομή (και οποιαδήποτε εκδρομή)υπάρχει η ενυπόγραφη έγκριση των γονιών τους. Αν κάποιος γονιός δεν ήθελε το παιδί του να πάει, θα μπορούσε απλά να μην υπογράψει και να μη το στείλει. Αφου λοιπόν υπάρχουν οι υπογραφές όλων των γονιών των παιδιών που συμμετείχαν, προς τι η εκ των υστέρων καταγγελία; Μήπως κάποιοι άλλοι θέλουν να κάνουν πολιτική παρέμβαση μέσα στα σχολεία και διανθίζουν τις καταγγελίες τους με συκοφαντίες προς δασκάλους που μορφώνουν τα παιδιά μας;

    Και επιπλέον:
    Στο συγκεκριμένο σχολείο (γιατί όλοι καταλάβαμε ποιο ειναι) φοιτούν παιδιά από όλα τα χωριά της περιοχής. Και στη συγκεκριμένη περιοχη δεν υπάρχουν μονο χρυσαυγητες αλλά κυρίως άνθρωποι δημοκρατικοί (άσχετα απο το χώρο στον οποίο ανήκουν πολιτικά). Αλήθεια δε διδαχθήκαμε ιστορικά από τέτοιου είδους φανατισμούς;

    Και κατι ακόμα.
    Πριν δώσουν ένα κείμενο ανορθόγραφο στη δημοσιότητα ας ανοίξουν και κανένα λεξικό για να μας δείξουν οτι είναι πιο Έλληνες. Γιατί σίγουρα οι πιο Έλληνες πρέπει να ξέρουν καλύτερα ελληνικά τουλάχιστον απο τους μετανάστες.

    Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια για την πρωτοβουλία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγρότες και εργάτες ήμαστε εκπρόσωπε του ΣΥΡΙΖΑ, όχι φιλόλογοι με Γαλλικα και πιάνο... Μήπως για τα δημοκρατικά σου αντανακλαστικά είναι πολύ σοβαρό το να γράψεις ''γίνετε'' ή ''γίνεται'';
      Το οτι λές φανατισμό το κάλεσμα να μείνει έξω απο τα σχολεία μας η πολιτική αντιπαράθεση και μη φανατισμό το να κάνει την φοβερή''επανάσταση'' της η καθηγήτρια με την ρητορική των ινστρουχτόρων της αναρχοσυριζοτρυπας των εξαρχίων σε παιδιά γυμνασίου λυκείου είναι το λιγότερο προκλητική επίδειξη της πανίσχυρης ψευδοεξουσίας σας σε όλο το σάπιο σύστημα που σας εξέθρεψε ορφανά του Τσαουσέκου . Όταν θα έρθει η ώρα να απαντηθεί η πρόκληση αυτή που κρατάει χρόνια ανα την Ελλάδα, τότε θα καταλάβεις στο πετσί σου τι σημαίνει εξουσία...

      Διαγραφή
    2. Κε Αγαπηνέ πολύ
      δημοκράτη σε βρίσκω.¨Εχεις πολλά συμφέροντα να υπερασπίσεις .Την εκμετάλλευση των αφεντικών,το μίσος για τους εργαζόμενουςντόπιους και μετανάστες.Ευτυχώς που υπάρχει και η άλλη Ελλάδα πέραν των θαυμαστών της Χρυσής Αυγής.¨Οσον αφορά το αγρότες και εργάτες,δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά από μόνο του δεν λέει τίποτα.Και ο Χίτλερ στηρίχθηκε σε εξαθλιωμένη εργατιά με τα μυαλά πουρέ από το μίσος.Και σε αγροτόπαιδα που είχαν αποκτηνωθεί στις επίλεκτες μονάδες του στρατου στονΑ Παγκόσμιο.Αν θέλεις λοιπόν να τιμάς τον αγρότη και τον εργάτη δες το ΕΑΜΙΚΟ κίνημα στην ύπαιθρο το 1941-44 .Τις εργατικές εξεγέρσεις και όλη την προσπάθεια των ανθρώπων να σηκώσουν κεφάλι στην εκμετάλευση τπου γέννησε και σένα (εάν είσαι εργάτης ή αγρότης ,εν πάσει περιπτώσει εργαζόμενος όπως γράφεις στην αρχή)

      Διαγραφή
    3. Την δημοκρατία και την πρωτοπορία του ΕΑΜΙΚΟΥ κινήματος που λες το είδα το 44-49 στον λόφο 44 με 7.500 σφαγμένους αιχμαλώτους πολέμου στις καπναποθήκες του Σιδηρόπουλο και στον παλιό κινηματογράφο του Κιλκίς. Ακόμα όμως τολμάτε να μιλάτε για πρωτοπορία των αριστερών; Ναι ξέχασα, εκείνοι δεν ήταν Δημοκράτες είπε ο ΕΛΑΣ οπότε τους άξιζε μαχαίρι τσεκούρι ή ότι άλλο βρέθηκε.
      Το παραμύθι με τους μετανάστες πρέπει να τελειώνει εδώ.
      Εσύ που θέλεις να φύγει ο Πακιστανός από την χώρα του γιατί έχει δικτάτορα στο Πακιστάν, ο Αφγανός γιατί ο και καλά εχθρός σας ΗΠΑ πήγε και του έκανε την χώρα πεδίο βολής, ο Αφρικανός γιατί ενώ έφυγε το απαρτχάιντ, ακόμα πεινάει, να έρθουν στην Ελλάδα να μένουν σε ένα δωμάτιο 50 να κλέβουν για να ζήσουν ή να πουλάν παράνομες πραμάτειες είσαι Ο ΚΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Εγώ προτιμώ να είμαι ο ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ που θέλω τον Πακιστανο στην χώρα του ελεύθερο, τον Αφγανό στο Αφγανιστάν να κόψει τα κεφάλια των εισβολέων Αμερικανών και τις πλατείες και τις γειτονιές στην Ελλάδα όπως παλιά ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.
      Αν έχεις σπίτι που το νοικιάζεις σε 50 άτομα και παίρνεις 100 ευρώ το κεφάλι σε δικαιολογώ σαν μη ιδεολόγο.
      Αν είσαι ομοφυλόφιλος που βρίσκεις για ένα κομμάτι ψωμί επιβήτορες διαφόρων χρωμάτων σε δικαιολογώ ως ασθενή.
      Αν όμως το κάνεις για να λες ξενοφοβικούς τους Έλληνες που στην πατρίδα τους έχουν 30% μετανάστες, τότε δικαιολογία δεν υπάρχει. ΜΕ τον ίδιο τρόπο θα έβγαζες τον Ρήγα Φεραίο εθνικιστή και ρατσιστή Τσακάλωφ Σκουφά και Ξάνθο μιλιταριστές και πάει λέγοντας, δικαιολογία αποδεκτή δεν υπάρχει.
      Για τις υπόλοιπες Δημοκρατικές μαγκιές περί φασιστών και αν ήμαστε και αν δεν ήμαστε, όταν παίρνετε απαντήσεις στον δρόμο ελπίζω να μη σας πάρει από κάτω η αυτολύπηση, είναι αηδιαστικό.
      Αυτό που με κάνει όμως να είμαι αισιόδοξος για το ότι ο θρίαμβος της θέλησης μας θα είναι η επικράτηση μας, είναι το ότι πιστεύεις ότι αναζητάω από ΕΣΕΝΑ πιστοποιητικό Δημοκρατικών φρονημάτων!!!

      Διαγραφή
    4. Εργαζόμενος ανασφάλιστος.11 Απριλίου 2012 στις 1:16 π.μ.

      Α καλά.
      Γύρνα στον μεσαίωνά σου, ρατσιστή και ομοφοβικέ...

      Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ αρρώστια ΟΥΤΕ ανωμαλία, αλλά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ σεξουαλικός προσανατολισμός:

      http://www.10percent.gr/periodiko/teyxos23/235-2008-08-15-15-31-54.html

      http://www.10percent.gr/periodiko/teyxos20/442-2008-10-09-12-35-32.html

      http://www.okde.org/keimena/okde_040312.html

      ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ!

      Διαγραφή
  4. Με τέτοιους καθηγητές τι ορθογραφία να μάθεις;
    Αλλα αυτό που βλέπω είναι οτι όλοι θέλετε με το ζόρι να πούν το όνομα της καθηγήτριας. Μπράβο κουκουλοφόροι μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχα έλεος ρε, μπράβο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κατάφερε να ενώσει ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ όταν είναι να πουν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σαν να βγαζουν κοινή ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τους μετανάστες θα γελάσει και το παρδαλό κατσικάκι τώρα με τα κέντρα μεταναστών. ΟΛΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ θα μας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν καταλάβετε ότι δεν σας φταίνε οι μετανάστες,αύριο θα σας κάνει τα ίδια η κάθε εξουσία

      Διαγραφή
  7. Αυτο το "99%",μου λεει οτι το σχολειο ειναι του Νεου Αγιονεριου.Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχεις κανεις προβλημα το Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ( ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ), ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΦΙΡΜΕΣ ΡΟΥΧΑ ΑΞΙΑΣ 1500 ΕΥΡΩ.
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία ανοχή στο Ναζισμό!11 Απριλίου 2012 στις 1:25 π.μ.

      "Πες-πες-πες ένα ψέμα,
      όλο και κάτι θα μείνει σ' αυτούς που το ακούν."
      Π.Γ. Γκαίμπελς

      Αυτή είναι η ιδεολογία σας, Ναζιστές:
      Το ψέμα και η συκοφαντία.
      Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είναι υπόδειγμα δασκάλου.
      Ό,τι ψέμα και να ξεβράσει το στόμα σας, η λάσπη σας δε θα πιάσει τόπο.
      Η αλήθεια είναι αυταπόδεικτη...

      Διαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΦΙΡΜΑΣ ΑΞΙΑΣ 1500 ΕΥΡΩ.
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπράβο που μπορείς και βγαζεις αυτο που εμείς έχουμε μέσα μας. Ψυχολόγος είσαι;...
      Για το αν ήμαστε Φασίστες η απάντηση είναι εύκολη. Στην Δημοκρατία των 2.500 που ''έφυγαν'' στα δυο χρόνια ΔΝΤ που μας έφεραν(όχι οι φασίστες αλλα οι δημοκράτες της μεταπολίτευσης)η απάντηση είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΥΛΑΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι οι Έλληνες (αριστεροί δεξιοί δημοκρατες και φασίστες) που έβαλαν τέλος στην ζωή τους τα 2 χρόνια ΔΝΤ είναι σχεδόν 2.500!!! Δεν είναι μόνο ο 77 χρονος που το έκανε στην πλατεία συντάγματος και το έμαθε ο κόσμος.

      Διαγραφή
    3. ¨Οταν αποχαυνωθήκατε από τις μαλακίες της TV, Όταν η πλειοψηφία έπαψε να ασχολείται με τα συλλογικά της συμφέροντα και νόμισε ό καθένας ότι είναι μάγκας και μόνος του θα επιπλέει πάψαμε να έχουμε δημοκρατία.Ο φασισμός είναι που μας έφερε εδώ.Ο καθημερινός φασισμός που ανεχθήκατε:Ο εξευτελισμός του άνεργου που τον εκβιάζανε για μιά πεντάμηνη σύμβαση.οι οικονομικές πολιτικές που γιγάντωναν την ανεργία,τα συνδικάτα που αφήσατε να τα πάροιυν τα αφεντικά και πρέχατε για στεγαστικά αντί για αυξήσεις που θα σας επέτρεπαν λιγότερο δανεισμό.αυτΌ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΜΕΊΝΕ ΈΙΝΑΙ ΜΙΆ ΤΥΠΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.ΚΑΘΌΛΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΉ.κΑΙ Η ΚΑΤΆΡΓΗΣΉ ΤΗς ΘΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΌ ΌΤΙ ΤΏΡΑ.Και υλικά και ηθικά.
      Διαλέχτε λοιπόν!

      Διαγραφή
  14. Eπειδή δεν είχαμε δημοκρατία,επειδή η πλειοψηφία δεν ασχολούνταν με τα κοινά αλλά μαλακιζόταν στον καναπέ με την TV. φτάσαμε εδώ.Και το χίλιες φορές φασίστας καπετάν Λαζικ δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα.Διόλου παράξενο.Οι φασίστες μάλλον δεν καταλαβαίνουν.Αλιώς δεν θα ήταν φασίστες.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω ο κομμουνισμός έκανε στις χώρες που επιβλήθηκε έκανε τους άνδρες σκλάβους των καπιταλιστών και τις γυναίκες πόρνες του. Δεν μπορεί να μην έχεις πάει καμιά εκδρομή Σαντάνσκι.

      Διαγραφή
    2. Εσύ έχεις πάει στο Δοξάτο, στο Χορτιάτη, στα Καλάβρυτα και στο σκοπευτήριο της Καισαριανής;

      Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ,
      ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ...

      Διαγραφή
    3. δεν εχω καν διαβασει την συνομιλια σας αλλα θελω να ρωτησω τον Καπεταν Λαζικ γιατι εχει διαλεξει το ονομα αυτο. τυχαινει να ειναι θειος του πατερα μου και αναρωτιομουν...

      Διαγραφή
  15. " - έχουμε φτιάξει ένα κόμμα,Τσακ
    - α! το κόμμα σας έχει σημαία;
    - φυσικά!
    - έχει και αρχηγό;
    - και βέβαια, έχει!
    - ε! τότε βάλτε το στο κώλο σας!"
    Τομ Ρόμπινς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τους προδότες κομμουνιστες ξέρουμε, να είναι καλά ο Αντών-Τσαούς και η ΠΑΟ(στη σφαγή των εβραίων της Θεσσαλονίκης βοήθησαν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΣΝΟΦ, η γυναικα του αξιωματικού Αργυρόπουλου ήταν εβραία και ειχε συμμετοχή στο αντιγερμανικό κίνημα. Αυτή προδόθηκε στους Γερμανούς από τους κομμουνιστές.. Επίσης γνωρίζουμε ότι ο Χίτλερ σήμερα θα ήθελε στρατιώτες απο τον ακροαριστερό χώρο της πολιτικής(ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ) γιατί δεν υπάρχουν πιο αντισημίτες από αυτούς. Γνωρίζουμε σήμερα πως εαν δηλώσεις δεξιός θα κινδυνεύει η ζωή σου απο αριστεροφασίστες "φοιτητές". Τον χαζό όταν του δείχνεις το φεγγάρι αυτός κοιτάει το δάχτυλο....βλεπε "γίνετε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αριστερά δεν είναι αντισημιτική, αλλά αντισιωνιστική.
      Μάθε να ξεχωρίζεις τις π...ες από τις βούρτες και μετά μίλα.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος 01:03 Καλά ρε, πήγες και είπες για κόμμα στον Τσακ Νόρις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι ναζιστές είναι οι αριστεροί....Ιδεολογία αριστεράς: Όλοι οι άνθρωποι ίδιοι αλλά οι Εβραίοι κακοί, οι Γερμανοί κακοί, οι Αμερικάνοι κακοί, οι Άγγλοι κακοί... Εσείς οι αριστεροί τελικά μισήτε σχεδόν όλο τον κόσμο. Είστε σίγουρα ρατσιστές, εσείς συνεργαστήκατε με τον Χίτλερ όχι οι δεξιοί. Και μή ξεχνάμε ότι στη χρεοκοπία μας έφερε η γενιά του πολυτεχνείου σας. Ο φασιμός της αριστεράς δεν έχει θέση εδώ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.